Facebook Pixel Είπε... αντίο ο Σφαιρόπουλος
| 2011-05-04 21:33:00

Είπε... αντίο ο Σφαιρόπουλος

Είπε... αντίο ο Σφαιρόπουλος

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Κολοσσού Ρόδου αποτελεί από σήμερα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

Ο προπονητής του Κολοσσού, αφού συνεχάρη τους «ερυθρολεύκους» στη συνέντευξη Τύπου, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα. Ειδικότερα δήλωσε τα εξής: «Πριν από λίγο αποχαιρέτισα τους παίκτες και το σταφ του Κολοσσού. Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με την ομάδα. Για μένα η προσπάθεια που έγινε τα τελευταία τρία χρόνια απ’ όλους ήταν πολύ μεγάλη και ανέδειξε τον Κολοσσό σε ομάδα παράδειγμα για όλες τις ομάδες της περιφέρειας. Είμαι πολύ περήφανος για όλη τη δουλειά που έγινε τα τελευταία τρία χρόνια, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, τον κόσμο, τη διοίκηση και το σταφ. Εύχομαι στον Κολοσσό να κοιτάζει πάντα προς τα πάνω, θα τους έχω πάντα όλους στην καρδιά μου».

«Αλλάξαμε πολλά αυτά τα τρία χρόνια, αλλάξαμε πολλά εντός κι εκτός γηπέδων. Αλλάξαμε νοοτροπία, η ομάδα αγωνιστικά έκανε πολλά βήματα μπροστά και στον τρόπο λειτουργίας εντός κι εκτός παρκέ. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον αντιπρόεδρο τον κ. Ματσαμά ο οποίος ήταν συνέχεια στο πλευρό μας σε μια πολύ δύσκολη χρονιά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags