Facebook Pixel Αρπακτικό πάνω από το πτώμα του Ηρακλή!
| 2011-05-05 09:10:00

Αρπακτικό πάνω από το πτώμα του Ηρακλή!

Αρπακτικό πάνω από το πτώμα του Ηρακλή!

Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται να εκμεταλλευτεί τον υποβιβασμό του Ηρακλή αρπάζοντας ποδοσφαιριστές του Γηραιού σε τιμή ευκαιρίας! Ποιοι παίκτες είναι στο "πράσινο" στόχαστρο;

Οι "πράσινοι" είδαν με καλό μάτι την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ να μην δώσει άδεια συμμετοχής στον Ηρακλή για το επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Γιατί ο Ηρακλής, είτε αγωνιζόμενος στη Football League είτε σε μικρότερη κατηγορία, θα αναγκαστεί να μειώσει δραστικά το μπάτζετ βγάζοντας στο "σφυρί" αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Ο Παναθηναϊκός των οικονομικών προβλημάτων σκέφτεται, λοιπόν, να εκμεταλλευτεί την κατάσταση στον Ηρακλή και να αποκτήσει παίκτες σε τιμή ευκαιρίας.

Ένας ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει τους "πράσινους" είναι ο Πίτου Γκαρσία. Ο 27χρονος Αργεντινός αρέσει και στον Ζεσουάλδο Φερέιρα γιατί μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις. Είναι τεχνίτης, έχει καλό αριστερό και μπορεί να φτιάξει παιχνίδι στη μεσαία γραμμή.

Εκτός από τον Γκαρσία, ο Παναθηναϊκός έχει ψηλά στη λίστα του ακόμη δύο παίκτες. Ο ένας είναι ο πολύπειρος Ισπανός Χοσέμι για το κέντρο της άμυνας και ο άλλος ο Πάμπλο Λίμα που έκανε καλό πρωτάθλημα ως αριστερός μπακ.

Επίσης, ο Ηρακλής διαθέτει πολλούς ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αναζητήσουν άλλον σταθμό στην καριέρα τους. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Παπαστεριανός για τον οποίο φημολογείται ενδιαφέρον και από την ΑΕΚ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags