Facebook Pixel Στην Σλοβενία η προετοιμασία της ΑΕΚ
Life
| 2011-05-06 23:17:00

Στην Σλοβενία η προετοιμασία της ΑΕΚ

Στην Σλοβενία η προετοιμασία της ΑΕΚ

Είκοσι χιλιόμετρα μακριά από την Λουμπλιάνα θα πραγματοποιηθεί η καλοκαιρινή προετοιμασία της Ενωσης – Το κόστος έπεσε στο 50% συγκριτικά με πέρυσι.

Η φετινή σεζόν ολοκληρώνεται (απομένουν έξι παιχνίδια) και ήδη ξεκινά ο σχεδιασμός για την νέα αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα, η ΑΕΚ «έκλεισε» και την καλοκαιρινή προετοιμασία της. Η Ενωση φέτος το καλοκαίρι θα ταξιδέψει στην Σλοβενία και θα πραγματοποιήσει εκεί την προετοιμασία της, σε περιοχή που απέχει 20 χιλιόμετρα από την Λουμπλιάνα και στο οποίο μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν πάει πρόσφατα. Το προπονητικό κέντρο στο οποίο θα γίνει η προετοιμασία έχει εγκριθεί από τον Μανόλο Χιμένεθ και τον Αρναρ Γκρέταρσον και εγκρίθηκε και οικονομικά από τον Σταύρο Αδαμίδη.

Οσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, το κόστος της προετοιμασία συγκριτικά με την προετοιμασία στο Ζέεφελντ της Αυστρίας (κόστισε πέρυσι περίπου 120.000 ευρώ) είναι 50% χαμηλότερο και από την στιγμή που ικανοποιεί τις ανάγκες της ΑΕΚ επετεύχθη και η συμφωνία. Το επόμενο διάστημα η ΑΕΚ θα κλείσει και τα φιλικά παιχνίδια με ομάδες που τις ημέρες του Ιουλίου.

ΠΗΓΗ: www.aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags