Facebook Pixel Ο Πάμπλο Γκαρσία συνάντησε τον Ζιντάν! (ΦΩΤΟ)
| 2014-12-11 18:34:00

Ο Πάμπλο Γκαρσία συνάντησε τον Ζιντάν! (ΦΩΤΟ)

Ο Πάμπλο Γκαρσία συνάντησε τον Ζιντάν! (ΦΩΤΟ)

Στα ενδότερα της Ρεάλ Μαδρίτης παρέα με τον φίλο του Ζινεντίν Ζιντάν, βρέθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία...

Αναλυτικά το δημοσίευμα από το marcasl.blogspot.gr:
 

Ξέρετε πολλούς ποδοσφαιράνθρωπους στην Ελλάδα που να επισκέπτονται τα ιδιαίτερα… διαμερίσματα της Ρεάλ Μαδρίτης, να συνομιλούν και να ποζάρουν δίπλα στον ζωντανό θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Ζινεντίν Ζιντάν…;

Μια φορά, ο Πάμπλο Γκαρσία διαθέτει αυτό το σπουδαίο προνόμιο και το απέκτησε από τα χρόνια που υπήρξε συμπαίκτης με τον «Ζιζού» στη «Βασίλισσα».

Οι δύο φίλοι συναντήθηκαν προ ημερών επί ισπανικού εδάφους και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν πολλά και διάφορα. Το «Marca – SL» έχει το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ και τις λεπτομέρειες…

Αν κάποιος ρωτήσει τον Πάμπλο Γκαρσία για τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, θα τους απαντήσει ο Μέσι. Η αδυναμία του, όμως, είναι ο μεγάλος Ζινεντίν Ζιντάν.

Μάλιστα την εποχή που ο Ουρουγουανός όργωνε τα γήπεδα με τη φανέλα της Ρεάλ είχε απαρνηθεί το λατρεμένο του 5 στη φανέλα, διότι είχε σειρά προτεραιότητας ο μεγάλος Ζιντάν.

Οι σχέσεις των δύο παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και πρώην συμπαικτών, ήταν και παραμένουν άριστες.

Προ ημερών ο Γκαρσία συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του Διονύση Γιαννόπουλο επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης και συναντήθηκαν με τον «Ζιζού», ο οποίος έχει αναλάβει καθήκοντα προπονητή στη δεύτερη ομάδα (Ρεάλ Β΄).

Ο Ζιντάν ενημερώθηκε από τον Γκαρσία για τα μαθήματα προπονητικής που ακολουθεί ο τελευταίος, ενώ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για πολλά και διάφορα ποδοσφαιρικά θέματα.

Μάλιστα ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ προσκάλεσε τον Ζιντάν στην Ελλάδα, προκειμένου να του ανταποδώσει την ζεστή φιλοξενία και να τον ξεναγήσει στην Θεσσαλονίκη.
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags