Facebook Pixel "Δεν θεωρώ οτι υπάρχει πρόβλημα στα στόπερ"!
| 2014-12-19 00:52:00

"Δεν θεωρώ οτι υπάρχει πρόβλημα στα στόπερ"!

"Δεν θεωρώ οτι υπάρχει πρόβλημα στα στόπερ"!

Ο Γιάννης Αναστασίου ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στο γήπεδο, ενώ σημείωσε πως οι παίκτες του τριφυλλιού δεν φάνηκαν αντάξιοι των προσδοκιών και παράλληλα έκανε και δήλωση-έκπληξη!

Χαρακτηριστικά ο Αναστασίου σημείωσε:

«Συγχαρητήρια στην SKODA ΞΑΝΘΗ για τη δίκαιη νίκη της. Εμείς από την πλευρά μας σήμερα ξέραμε τι θα έπρεπε να κάνουμε, όμως δεν κάναμε τίποτα. Βρεθήκαμε να χάνουμε από το 15’ με δύο γκολ. Αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη για την κακή εικόνα της ομάδας και θέλω να πω ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο μας που μας υποστήριξε τόσο θερμά. Δεν φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών».

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Δυστυχώς η απουσία του Μπέργκ έγινε την τελευταία στιγμή, είμαστε όμως μεγάλη ομάδα και δεν επιτρέπεται να εξαρτόμαστε από έναν παίχτη. Δεν παλέψαμε, ήμασταν κακοί, δεν ήμασταν έτοιμοι για τέτοιου είδους παιχνίδι. Έχουμε κάνει εισηγήσεις στην διοίκηση για παίχτες. Η Ξάνθη είναι επικίνδυνη ομάδα, το ξέραμε, αλλά στα πρώτα 15′ χάναμε 2-0 άρα περισσότερο κακοί ήμασταν εμείς εκτιμώ».

Τέλος, σχολίασε: «Θα χαθούν αρκετοί πόντοι από όλες τις ομάδες, γίνεται ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, πρέπει να ετοιμαστούμε για την συνέχεια. Για τον Νάνο τράβηξε ο προσαγωγός του για αυτό τον άλλαξα .Δεν θεωρώ οτι υπάρχει πρόβλημα στα στόπερ. Ο καθένας το βλέπει με το δικό του μάτι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags