Facebook Pixel Τέλος και τυπικά ο Παύλος Παπαδημητρίου
Life
| 2015-01-01 20:48:00

Τέλος και τυπικά ο Παύλος Παπαδημητρίου

Τέλος και τυπικά ο Παύλος Παπαδημητρίου

Με το τέλος του χρόνου ολοκληρώθηκε πρόωρα η θητεία του Παύλου Παπαδημητρίου στη θέση τού υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΕΠΟ, με αρμοδιότητες για την Εθνική. 

Ο Παπαδημητρίου απετέλεσε μία από τις πολλές σαρωτικές αλλαγές που επιχείρησε χωρίς επιτυχία ο Γιώργος Σαρρής και οι οποίες άρχισαν με τον εύσχημο τρόπο με τον οποίο υποχρεώθηκε σε απομάκρυνση ο ομοσπονδιακός προπονητής Φερνάντο Σάντος. Ο Σαρρής, σε μία κίνηση που ξάφνιασε, άλλαξε στα της Εθνικής ακόμα και το επικοινωνιακό της σχήμα που λειτουργούσε απρόσκοπτα πριν από του 2004, και πρόσφερε στον Παύλο Παπαδημητρίου ένα βαρύ, βαρύτατο, τριετές συμβόλαιο, άγνωστο με ποια κριτήρια. 

Τελικά η συμμετοχή τού συναδέλφου στην «επικοινωνία» της αντιπροσωπευτικής ομάδας έπεσε πάνω στη χειρότερη περίοδο της νεότερης ιστορίας της και περιορίστηκε σε μερικές επιθετικές ανακοινώσεις όταν γινόταν σκληρή κριτική στη Εθνική, στον Ρανιέρι και σε ό,τι κινήθηκε με επικριτική διάθεση γύρω από την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Η απόφαση για τη λύση της συνεργασίας με τον Παπαδημητρίου ελήφθη στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ της Ομοσπονδίας κατά την οποία υποβλήθηκε και η παραίτηση του Σαρρή. Ο δημοσιογράφος από την 1η Ιανουαρίου θα αποτελεί και τυπικά παρελθόν για την ΕΠΟ.

Πηγή: harddog-sport.blogspot.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags