Facebook Pixel Κουβέντα ξανά για Ντελγάδο
| 2011-05-14 10:20:00

Κουβέντα ξανά για Ντελγάδο

Κουβέντα ξανά για Ντελγάδο

Ο Ολυμπιακός δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Σέζαρ Ντελγάδο!

Μετά την συμφωνία με τον Μιραλάς και την εξομάλυνση των σχέσεων του Θρύλου με τον Ελβετό ατζέντη, στο τραπέζι έπεσε ξανά το όνομα του 29χρονου Αργεντινού της Λιόν.

Στον Ολυμπιακό δεν κρύβουν ότι ο Σέζαρ Ντελγάδο, μαζί με τον Μάριο Σαντάνα της Φιορεντίνα, είναι οι δύο πλέον ελκυστικές λύσεις για την κάλυψη του δεξιού άκρου της μεσαίας γραμμής. Σε πρώτη φάση, η υπόθεση του 29χρονου Αργεντινού είχε φανεί πως θα ναυαγήσει και αυτό για δύο σημαντικούς λόγους. Αρχικά, λόγω των αρχικών απαιτήσεων του μεσοεπιθετικού της Λιόν που έφταναν τα 2 εκ. ευρώ ετησίως, αλλά κυρίως λόγω της συμπεριφοράς του Κριστόφ Ενροτέ προς τον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του Κέβιν Μιραλάς.

Ο Ελβετός ατζέντης εκπροσωπεί και τον Ντελγάδο, οπότε ο Θρύλος φάνηκε να εγκαταλείπει και αυτή την υπόθεση, με δεδομένο ότι υπήρχε προβληματική συνεργασία με τον Ενροτέ. Ωστόσο, το κλίμα άλλαξε στην υπόθεση του Μιραλάς, ο Βέλγος ανανέωσε με τον Ολυμπιακό, ο Ενροτέ έκανε επίσης δήλωση στο επίσημο σάιτ του συλλόγου και κατ’ επέκταση η… επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών αποκαταστάθηκε.

Τώρα λοιπόν, στο τραπέζι έχει πέσει εκ νέου το όνομα του Αργεντινού. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κάνει προσπάθειες για την απόκτησή του και στην πρόσφατη συνάντηση του Ενροτέ με τον Εντουάρντο Μαθία, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής της ομάδας, του διαμήνυσε ότι ο σύλλογος συνεχίζει να ενδιαφέρεται και πως θα πρέπει να κάνει προσπάθεια να ρίξει τις αρχικές απαιτήσεις του πελάτη του από τα 2 εκ. ευρώ που βρίσκονται. Η πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού ήταν ακριβώς τα μισά, 1 εκ., και πιθανώς η… λύση να βρίσκεται κάπου στη μέση.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags