Facebook Pixel «Παράγοντες και πρόεδροι τσακώνονται μεταξύ τους!»
| 2011-05-15 11:29:00

«Παράγοντες και πρόεδροι τσακώνονται μεταξύ τους!»

«Παράγοντες και πρόεδροι τσακώνονται μεταξύ τους!»

Με τα χειρότερα λόγια μίλησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ο Μάρεκ Σαγκανόφκσι, το οποίο το χαρακτήρισε «άρρωστο».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στο «sport.pl»:

-Μετανιώνεις που πήγες στην Αθήνα; Μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου η ομάδα σου έχασε 3-0 από την ΑΕΚ, ήσουν πολύ θυμωμένος από τις περίεργες αποφάσεις των διαιτητών…

«Όχι, δεν μετανιώνω. Όταν πήρα αυτήν την απόφασή, ήταν η καλύτερη προσφορά που είχα. Όσον αφορά την Ελλάδα, ήταν όπως την περίμενα. Ο Μάρτιν Μπαζίνσκι μού είχε πει πολλά πριν πάω εκεί. Ωστόσο, οφείλω να παραδεχτώ ότι η διαφορά με την Αγγλία είναι μεγάλη. Παίζοντας κόντρα στις μεγάλες ομάδες, βλέπεις πως είναι η ελληνική πραγματικότητα. Σε ένα ματς με τον Ολυμπιακό, μού έγινε φάουλ μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής δεν σφύριξε τίποτα. Θυμάμαι επίσης πολύ καλά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Πολύ δύσκολα μπορείς να ευχαριστηθείς έναν αγώνα. Αλλά, μια φορά κάθε μερικά χρόνια, η μικρή ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά».

-Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ‘άρρωστο’;

«Σίγουρα. Μετά από κάθε παιχνίδι γίνονται φασαρίες. Συμβαίνει και σε άλλα πρωταθλήματα, αλλά όχι σε αυτή την κλίμακα. Εδώ ακόμα και οι παράγοντες και οι πρόεδροι τσακώνονται ο ένας με τον άλλον. Ξέρω είναι Νότιοι εδώ και έχουν εκρηκτικό ταμπεραμέντο. Όμως αυτή η συμπεριφορά δεν ταιριάζει σε συγκεκριμένα άτομα».

-Ο πρόεδρος του Ατρομήτου τσακώθηκε με αντιπάλους;

«Δεν τσακώθηκε, αλλά υπήρχαν λογομαχίες. Όταν νικούσαμε, όλα ήταν καλά. Όταν δεν ήταν ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, υπήρχαν τσακωμοί με τους διαιτητές και τον πρόεδρο της άλλης ομάδας. Πριν έναν χρόνο είχαμε παίξει με την Ξάνθη. Ήταν ένα πολύ κρίσιμο ματς για τους αντιπάλους. Κάθε φορά που η δράση μεταφερόταν στη δική τους περιοχή, έπεφταν μπάλες στο γήπεδο. Και όχι μία, αλλά πολλές. Ο διαιτητής αναγκαζόταν να διακόπτει συνέχεια τη ροή του αγώνα. Και αυτό έγινε 6-7 φορές. Μετά υπήρξαν νεύρα και όλοι άρχιζαν να σπρώχνονται».

-Και εσύ;

«Έπρεπε να προστατεύσω τον εαυτό μου. Τέτοια ήταν η κατάσταση που επικρατούσε. Σε πολλά γήπεδα ήταν πολύ δύσκολο να εκτελέσεις ένα κόρνερ, επειδή οι οπαδοί πετούσαν πολλά αντικείμενα. Σε ορισμένες περιπτώσεις περιμέναμε μερικά λεπτά μέχρι να εκτελεστεί το κόρνερ. Αυτό έγινε στην έδρα του ΠΑΟΚ, αλλά και οι οπαδοί μας συμπεριφέρθηκαν το ίδιο στον αγώνα με τον Πανιώνιο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags