Facebook Pixel "Eίναι σαν να βλέπεις ...κοράκι"!
| 2011-05-16 13:09:00

"Eίναι σαν να βλέπεις ...κοράκι"!

"Eίναι σαν να βλέπεις ...κοράκι"!

O πάντα απολαυστικός Νίκος Αλέφαντος τα βάζει με το ...κοστούμι του Ζεσουάλδο Φερέιρα. "Τι δυναμωτικές τροφές τους δίνουν;", λέει για τους παίκτες του Βόλου!

Αναλυτικά:

• Να ξεκινήσω απ’ τον Βόλο ο οποίος ήταν πολύ καλός. Εκπληκτικές μεταγραφές έκανε, πολύ καλοί παίκτες ρε. Με δυνάμεις φοβερές, τι παίρνουν αυτοί; Τι δυναμωτικές τροφές τους δίνουνε;… Τρέχουν πολύ, ακόμα και ο Σολάκης σε αυτήν την ηλικία κι όμως πετάει.

• Ο Παναθηναϊκός δεν υπάρχει. Διοίκηση δεν υπάρχει, προπονητής δεν υπάρχει, παίκτες δεν υπάρχουν. Αυτό είναι το καλύτερο υλικό όλων των εποχών που έλεγαν το καλοκαίρι; Μόνο εγώ τότε έλεγα ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο παραμύθι. Η ομάδα αυτή είναι να τη λυπάσαι. Είναι μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκός, με εκατομμύρια κόσμο, δεν του αξίζει αυτή η τύχη. Αυτοί δεν έχουν και μέλλον, με την κατάσταση που υπάρχει στα διοικητικά.

• Δεν είναι τυχαίο ότι πολύ γρήγορα έλεγα καλά λόγια για τον Χιμένεθ, ενώ πολύ γρήγορα έλεγα άσχημα λόγια για τον Φερέιρα. Κάτι έβλεπα με το δικό μου μάτι στις δυο ομάδες και στο τι άλλαξε ή δεν άλλαξε ο κάθε προπονητής.

• Τέτοιο Παναθηναϊκό φέτος έχω να δω από την εποχή του Γιάννη Ζαφειρόπουλου σέντερ φορ, του Δημήτρη Κρητικού έξω δεξιά και του Κομιανίδη! Τους έχετε ακουστά αυτούς; Πώς να τους έχετε. Και όμως έπαιζαν στον Παναθηναϊκό. Πριν δεκαετίες και τον είχαν τερματίσει 11ο-12ο… Τέτοια ταλαιπωρία Παναθηναϊκού έχω να δω από τότε.

• Τα τρεξίματα του Παναθηναϊκού είναι για γέλια. Αυτοί δεν πρέπει να δουλεύουν, μάλλον κάνουν τουρισμό. Ανύπαρκτη η σφραγίδα που έβαλε στον Παναθηναϊκό ο Φερέιρα με το που ήρθε. Και φοράει και αυτό το κουστούμι, το έβαλε για δεύτερη φορά τώρα, είναι σαν να βλέπεις «κοράκι»! Πρώτη φορά βλέπω προπονητή να φοράει τέτοιο κουστούμι στον πάγκο. Φέρνει και γρουσουζιά ρε παιδί μου! Έξω και μακριά..

• Οι δε δηλώσεις του στις συνεντεύξεις τύπου είναι ανύπαρκτες, στον κόσμο του είναι ο άνθρωπος. Τι να περιμένεις όμως με χαφ Κλέιτον λείψανο, Γκαρσία στυμμένη λεμονόκουπα (του μίλαγε ο προπονητής και ήθελε να πάρει 10 ανάσες για να συνέρθει), Σιμάο που είναι στη χειρότερη κατάστασή του, πήρε και κιλά, ούτε αυτός δεν τρέχει, και Νίνη που δείχνει λίγος για να πάρει πάνω του τον Παναθηναϊκό.

• Όταν έπαιρνε τη μπάλα ο Βόλος, πέρναγαν 4 παίκτες ανενόχλητοι και έπεφταν πάνω στα σέντερ μπακ του ΠΑΟ! Τι να σου κάνουν τα σέντερ μπακ, είναι που είναι μέτριοι, έχουν και τους αντιπάλους να περνάνε ανενόχλητοι από τα χαφ του ΠΑΟ.

• Σε έναν τέτοιο Παναθηναϊκό, φαίνεται και η αδυναμία του Σισέ να ντριμπλάρει και να κάνει προσωπικές ενέργειες.

• Κάνει τις αλλαγές, Γκοβού, Πετρόπουλο, ο μεν Πετρόπουλος είναι φορ παλιάς εποχής, δεν είναι για Παναθηναϊκό, ο δε Γκοβού είναι ντροπή για το όνομά του και την ιστορία του αυτό που παρουσιάζει φέτος.

• Ο Παναθηναϊκός θέλει λεφτά να πέσουν να πάρει παίκτες και προπονητή. Αν δεν έχουν λεφτά, ας φέρουν τον Κούπερ για να τους κάνει αξιόμαχους. Έπρεπε να τον είχαν φέρει 15 μέρες πριν τα πλέι οφ, να είχε χρόνο να δουλέψει λίγο την ομάδα, το έχω ξαναπεί.

• Ο Χιμένεθ δείχνει ότι είναι ο καλύτερος προπονητής που πέρασε από την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Πήρε μια ομάδα όχι δική του, τη δούλεψε πολύ στη φυσική κατάσταση, ανέβασε τους παίκτες, βλέπεις άλλο Γεωργέα, άλλο Καράμπελα, άλλο Ντιοπ, άλλο Μάκο, έφτιαξε και τον Μανωλά, ανέβασε τον Δέλλα, στήνει καλά την ομάδα του, του βγαίνει άψογα και ο ρόμβος. Με τα ακραία χαφ να δίνουν μεγάλες βοήθειες στα μπακ. Δουλεύει και πολύ καλά τις στημένες φάσεις. Και οι δηλώσεις που κάνει είναι μαχητικές, ο άνθρωπος το ζει, δεν είναι ψοφίμι.

• Δεν του βγήκανε οι παίκτες που έφερε, ειδικά ο Μπαχά, αλλά εντάξει με τα λεφτά που έδινε η ΑΕΚ, τι να περιμένεις. Ανδριάντα πρέπει να στήσουν στον Χιμένεθ αν τους βγάλει στο Τσάμπιονς Λιγκ, τους πήρε και το Κύπελλο! Με τόσα προβλήματα η ΑΕΚ. Κι έχει σαρώσει όλα τα ντέρμπι! Με εξαίρεση το Καραϊσκάκη που τους πήρε η κατηφόρα, έχει πάρει όλα τα ντέρμπι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ειδικά τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ τους έχει ξεσκίσει.

• Ο Χάβος τα έκανε σαλάτα. Ήταν απογοήτευση αυτή η ομάδα που κατέβασε στο ΟΑΚΑ. Και απαράδεκτοι στις στημένες φάσεις. Ο Ντιοπ είναι θηρίο, επιτρέπεται να πηδάει μόνος του; Ο Δέλλας το ίδιο. Βάλε τον Μαλεζά που έχει μπόι. Μόνο 2 ψηλούς είχες στην ομάδα σου!

• Και παίζεις ζώνη στα στημένα; Βάλε 2 παίκτες έναν μπρος και έναν πίσω από τον Ντιόπ και τον Δέλλα, αφού σου την έχουν ξανακάνει πάλι φέτος με τα γκολ απ’ τα στημένα!

• Επιπλέον, σε θέμα τακτικής, ανεκδιήγητα αυτά που έκανε ο Χάβος. Τον Τσιρίλο μπακ αριστερό ρε; Και Σνάουτσερ- Κοντρέρας σέντερ μπακ; Τι όνειρο είδε! Μπορεί να βγαίνει ο Γκαρσία στην άκρη αριστερά να βοηθάει τον Τσιρίλο; Και Σαλπιγγίδη έξω αριστερά; Και Φωτάκη πίσω από τον Μουσλίμοβιτς και Τσουκαλά δεξιά, τι να κάνουν αυτοί, τον Μουσλίμοβιτς απομονωμένο τον είχαν για κολατσιό ο Μανωλάς και ο Δέλλας. Ακίνδυνος εντελώς ο ΠΑΟΚ. Συν τις αλχημείες που έκανε με τον Ετό, ενώ δεν έβαλε τον Ελ Ζαρ, ήταν μια ομάδα σαλάτα.

• Ενώ έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ αυτό που ξέρει να παίζει, το παίζει καλά, ξαφνικά ήρθε ο προπονητής του στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ να κάνει όλες τις αλχημείες και μπέρδεψε ο ίδιος την ομάδα του. Βρέθηκαν και οι παίκτες σε κακή μέρα, μεγάλη ήταν η απώλεια του Βιεϊρίνια, ήταν ένας ΠΑΟΚ ανεκδιήγητος.

Πηγή: katimagiko.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags