Facebook Pixel Καταστρέφεται...
| 2011-05-16 14:22:00

Καταστρέφεται...

Καταστρέφεται...

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης γράφει στο blog του για τα παλικάρια που δεν μπορούν και τον Φερέιρα που βρίσκεται... αλλού!

Τα παλικάρια αδιαφορούν και δεν μπορούν. Ο προπονητής βρίσκεται... αλλού. Οι μέτοχοι έχουν αφήσει την ομάδα ακέφαλη και ο Παναθηναϊκός οδεύει για την ολοκληρωτική καταστροφή!

Το διοικητικό αδιέξοδο "βολεύει" τους αδιάφορους παίκτες και ο Φερέιρα δεν μπορεί να αλλάξει την κατάσταση στην Παιανία. Ο ρεαλιστικός στόχος για τον Παναθηναϊκό πλέον είναι να μη βγει τελευταίος στα πλέι οφ και μείνει εκτός Ευρώπης.

Ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα που δεν μετρά νίκη στα πλέι οφ. Ξεκίνησε ως πρώτος αλλά μετά τις 3 πρώτες αγωνιστικές, με απολογισμό 2 ήττες και μία ισοπαλία, βρίσκεται στο -4 από την ΑΕΚ και στο -2 από τον ΠΑΟΚ. Το Τσάμπιονς Λιγκ έχει τελειώσει και παράλληλα ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πλησιάσει στον έναν πόντο. Με αυτή την εικόνα που βγάζουν μέσα στο γήπεδο οι "πράσινοι" οδεύουν για την τελευταία θέση και αν η ΑΕΚ βγει πρώτη, τότε μένουν εκτός Ευρώπης. Η πλήρης απαξίωση!

Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα. Τα παλικάρια αδιαφορούν και δεν μπορούν. Ο προπονητής που είναι μόνος του βρίσκεται αλλού. Οι μέτοχοι έχουν αφήσει την ομάδα ακέφαλη και ο Παναθηναϊκός οδεύει για την ολοκληρωτική καταστροφή!

Τι μπορεί να γίνει τώρα; Η ομάδα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ για να αποφευχθεί τουλάχιστον η τελευταία θέση. Αλλαγή προπονητή; Ηχηρό μήνυμα της διοίκησης στους παίκτες και βαριά καμπάνα με πρόστιμο;

Σε νορμάλ συνθήκες κάτι από τα παραπάνω θα είχε γίνει με τη λήξη του αγώνα στο Βόλο. Τι να κάνει όμως και ο Δημήτρης Γόντικας που έχει μόνος του στα γραφεία της ΠΑΕ; Δεν είναι μέτοχος. Γιατί κανονικά έπρεπε να πάει κάποιος στην Παιανία για να βάλει τους παίκτες στη θέση τους αλλά και για να ξυπνήσει τον προπονητή. Ξεκάθαρα πράγματα. Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης έχουν οι παίκτες που τα έχουν παρατήσει μετά το Καραϊσκάκη και δείχνουν να έχουν βολευτεί με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο σύλλογο. Φταίει όμως και ο προπονητής που δεν μπορεί να τους επιβληθεί.

Τα επόμενα 3 παιχνίδια θα κρίνουν το αν ο Παναθηναϊκός θα πάει του χρόνου στην Ευρώπη. Το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι ντέρμπι για την τελευταία θέση! Έστω και την ύστατη ώρα, οι παίκτες θα πρέπει να αντιδράσουν για να μη γράψουν τα ονόματα τους σε μία μαυρή σελίδα για την ιστορία του συλλόγου.

Θεωρώ πως για τον Παναθηναϊκό θα είναι καλύτερα να μην πάει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πρέπει να βρεθεί μία λύση στα διοικητικά και στη συνέχεια να δημιουργηθεί μία ομάδα από την αρχή. Γιατί αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο δεν είναι ομάδα. Είναι η λέξη που είχε πει ο Γιώργος Δώνης για το ποδόσφαιρο μας μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Όμως θα είναι "ξεφτίλα" για το τριφύλλι να μείνει εκτός Ευρώπης, θα πρέπει τουλάχιστον να πάρει ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως ο Δώνης θα ήταν μια καλή λύση για τον πάγκο της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και της φανέλας του Παναθηναϊκού. Όμως πρώτα απ' όλα θα πρέπει να υπάρξει ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο μετοχικό πεδίο.

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags