Facebook Pixel Τι θα κάνει ο Δώνης όταν αναλάβει!
| 2011-05-16 14:22:00

Τι θα κάνει ο Δώνης όταν αναλάβει!

Τι θα κάνει ο Δώνης όταν αναλάβει!

Γιατί θεωρεί υπερβολική την απαξίωση του ρόστερ του Παναθηναϊκού, ποιους παίκτες πιστεύει πολύ και τι έχει διαπιστώσει μέσα από τους αγώνες των πλέι οφ. Γράφει ο Μιχάλης Τσόχος.

Αναλυτικά το άρθρο του:

Πριν από λίγες ημέρες από αυτήν εδώ τη στήλη είχατε διαβάσει το ενδεχόμενο ο Γιώργος Δώνης να αναλάβει τις τύχες του Παναθηναϊκού μετά το τέλος των πλέι οφ. Σενάριο που πλέον έχει αναπτυχθεί παντού και φαίνεται ως το πιθανότερο για το μέλλον των πρασίνων.

Ο Γιώργος Δώνης έχει κάνει ήδη μέσω τρίτων τις πρώτες συζητήσεις για τον Παναθηναϊκό και είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι θέλει πώς και πώς να πάρει αυτή τη δεύτερη μεγάλη ευκαιρία της καριέρας του.

Άλλωστε ο Δώνης δεν το κρύβει ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που έχει σημαδέψει την ποδοσφαιρική καριέρα του και είναι για αυτόν πάρα πολύ σημαντικό να σημαδέψει και την προπονητική καριέρα του. Βεβαίως ξέρει τις δυσκολίες που θα συναντήσει εφόσον όπως όλα δείχνουν αναλάβει τον Παναθηναϊκό, αλλά έχει και μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ του Παναθηναϊκού ανεξάρτητα από τις τρεις τέσσερις σημαντικές αποχωρήσεις που είναι πιθανό να υπάρξουν. Ανεξάρτητα δηλαδή από τις αποχωρήσεις Ζιλμπέρτο Σίλβα, Γκοβού, Λουίς Γκαρσία και Σεϊταρίδη που είναι δεδομένες και τις εξαιρετικά πιθανές των Σισέ, Λέτο και Τζόρβα, ο Δώνης έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες που μένουν και θεωρεί ότι με ορισμένες προσθήκες μπορεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Δώνης έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση αρκετούς από τους Έλληνες παίκτες του Παναθηναϊκού οι οποίοι πιστεύει ότι όταν γίνουν μία καλή ομάδα μπορούν να δείξουν ξανά την αδιαμφισβήτητη αξία τους. Παίκτες όπως ο Καραγκούνης, ο Κατσουράνης, ο Νίνης, ο Βύντρα, ο Σπυρόπουλος, αλλά και οι Μαρίνος (τον ξέρει πολύ καλά αφού τον είχε στον Ατρόμητο), Πετρόπουλος είναι ποδοσφαιριστές στους οποίους ο Δώνης πιστεύει ότι μπορεί να στηριχθεί για να φτιάξει μία ομάδα που θα έχει όλα τα φόντα για να πάρει πρωτάθλημα. Το ίδιο ισχύει και για κάποιους ξένους παίκτες όπως ο Κλέιτον τον οποίο ο Δώνης πιστεύει ότι μπορεί να αναγεννήσει (τον είχε στην Λάρισα τον Βραζιλιάνο), αλλά και οι Καντέ, Σιμάο, τους οποίους θεωρεί πολύ καλούς παίκτες.

Προφανώς και ξέρει ότι αν φύγουν παίκτες όπως ο Σισέ, ο Λέτο, ο Ζιλμπέρτο, η ομάδα θα χρειαστεί και ενίσχυση και μάλιστα σημαντική, αλλά ο Δώνης είναι αισιόδοξος ότι με προσεκτικές επιλογές ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να επιστρέψει στον τίτλο.

Μάλιστα θεωρεί υπερβολική την απαξίωση με την οποία αντιμετωπίζεται το υπάρχον ρόστερ του Παναθηναϊκού και σε γενικές γραμμές θεωρεί ότι απλώς χρειάζεται αντικατάσταση των παικτών που θα φύγουν και όχι σκούπα και εκκαθάριση όπως θα φαντάζονταν κάποιοι.

Ο νυν τεχνικός του Ατρομήτου έχει ήδη στο μυαλό του τον Παναθηναϊκό που θέλει να φτιάξει και αυτό που περιμένει είναι την τελική συμφωνία για να πιάσει δουλειά στους πράσινους.

Όλες αυτές τις ημέρες παρακολουθεί με πολύ μεγάλη προσοχή τους αγώνες των πλέι οφ και η άποψή του είναι ότι το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι ψυχολογίας και όχι ικανότητας των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Σε γενικές γραμμές ο Δώνης είναι αισιόδοξος για τον Παναθηναϊκό και για την δουλειά που μπορεί να κάνει σε αυτή την ομάδα και περιμένει πώς και πώς την ευκαιρία να δουλέψει σε μία πολύ μεγάλη ομάδα και για να αποδείξει ότι τα όσα έγιναν στην ΑΕΚ δεν αφορούν τις ικανότητες του.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags