Facebook Pixel «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες»
Life
| 2011-05-16 14:59:00

«Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες»

«Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες»

Για τη Σλοβακία αναχωρεί το μεσημέρι της Δευτέρας 16/5 η Εθνική Νέων, όπου θα πάρει μέρος στον 3ο όμιλο της elite round του EURO U19 2011.

ην αισιοδοξία του για την πορεία της ελληνικής ομάδας στο τουρνουά εξέφρασε, σε δηλώσεις στο epo.gr, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Λεωνίδας Βόκολος: «Θεωρώ θετικό το γεγονός ότι πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή προετοιμασία για τους επίσημους αγώνες και ότι βλέπω τα παιδιά να είναι συνειδητοποιημένα και παθιασμένα για διάκριση. Το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας δεν μπορούμε να το προεξοφλήσουμε, όμως μπορούμε να βγάλουμε ως ομάδα ψυχή μέσα στο γήπεδο. Διαθέτουμε πολύ καλό σύνολο, όμως έχουμε κληρωθεί σε έναν δύσκολο όμιλο. Φαβορί για την πρόκριση στα τελικά είναι η Γαλλία, η οποία είναι και κάτοχος του τροπαίου. Έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των παιδιών και εάν βγάλουν όλο το ταλέντο τους στους τρεις αγώνες, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Υπενθυμίζεται ότι αντίπαλοι της ελληνικής ομάδας είναι η πρωταθλήτρια 2010 Γαλλία (έχει έξι κατακτήσεις σε EURO U19 & U18), η διοργανώτρια Σλοβακία και η Λευκορωσία.

Οι 18 παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή είναι οι Κώστας Σταφυλίδης (ΠΑΟΚ), Στέφανος Καπίνο, Χάρης Μαυρίας, Νίκος Μαρινάκης, Τάσος Λαγός (Παναθηναϊκός), Νίκος Καρέλης (Εργοτέλης), Νίκος Σκόνδρας, Κώστας Φορτούνης (Αστέρας Τρίπολης), Απόστολος Βέλλιος (Εβερτον), Παναγιώτης Σταμογιαννος (Θρασύβουλος), Δημήτρης Κολοβός, Βασίλης Μπούζας (Πανιώνιος), Γιώργος Κατίδης (Αρης), Κώστας Ρουγκάλας, Κώστας Καλδέλης, Γιάννης Ποτουρίδης, Κώστας Κοτσαρίδης, Δημήτρης Διαμαντάκος (Ολυμπιακός).
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags