Facebook Pixel Η... καμπάνια των παικτών και του Χιμένεθ!
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-16 23:45:00

Η... καμπάνια των παικτών και του Χιμένεθ!

Η... καμπάνια των παικτών και του Χιμένεθ!

Ο Γιώργος Γαλάτσης σχολιάζει τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ και την αλλαγή εικόνας των "κιτρινόμαυρων" στα πλέι οφ, όπου φωνάζουν με την απόδοσή τους, ότι η ομάδα του "Δικέφαλου αετού" δεν αντέχει άλλη γκρίνια, μιζέρια και εγκατάλειψη!

Την ώρα που ακόμη και οι ίδιοι οι μέτοχοί της ανακοινώνουν ότι ετοιμάζονται να κλείσουν την ''κάνουλα'' της χρηματοδότησης, εκείνη φωνάζει μέσα από το τερέν σε πλούσιους και φτωχούς ΑΕΚτζήδες ότι δεν της αξίζει η μιζέρια, η γκρίνια και κυρίως η εγκατάλειψη.

Η ΑΕΚ των φετινών πλέι οφ, λοιπόν, είναι ό,τι πιο αξιόπιστο, σταθερό και σοβαρό έχει εμφανιστεί στα ελληνικά γήπεδα με την κιτρινόμαυρη στολή από την έναρξη της χρονιάς.

Τελικά η αποφόρτιση από την κατάκτηση του κυπέλλου λειτούργησε ευεργετικά στα αποδυτήρια της ομάδας! Αποφόρτισε τους ποδοσφαιριστές από τον άγχος και το στρες για την αναγκαιότητα μιας επιτυχίας, ενός τίτλου και...καθάρισε όλα τα μυαλά!

Η...αφεντιά μου πίστεψε (και δεν διστάζω να το ομολογήσω ότι έκανα λάθος) ότι η κούπα θα έκανε πολλούς μέσα από την ομάδα να πιστέψουν ότι ολοκλήρωσαν την αποστολή τους.

Να μην κρυβόμαστε άλλωστε...πίσω από το δάκτυλό μας , τα περισσότερα απ' αυτά τα παιδιά δεν θα αγωνίζονται στην ΑΕΚ από τη νέα αγωνιστική χρονιά (για διαφορετικούς λόγους) άρα δεν θα το είχαν και σε τίποτα να αντιμετωπίσουν ''στο φλου'' ένα ματς (ας πούμε στο χθεσινό, με τον ΠΑΟΚ) και να πάθουν ζημιά. Στα πλέι οφ αρκεί μια ισοπαλία για να σε πετάξει έξω απ' τον στόχο σου.

Κι όμως προπονητής και ποδοσφαιριστές ''ήταν εκεί'' από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό κι ας έπαιζαν σε εξέδρες. Έφθασαν...για πλάκα στο 3-0 και τώρα ταξιδεύουν στην Θεσσαλονίκη με ακόμη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη για να ''σφιχταγκαλιάσουν'' την πρώτη θέση.

Η ''ΑΕΚ των πλέι οφ'' (αλλά και του κυπέλλου μ' αυτή την λαμπρή πορεία προς τον τελικό) ''φωνάζει'' ότι αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί της σοβαρά. 'Φωνάζει'' ότι δεν της αξίζει η πλήρη εγκατάλειψη, η απαξίωση, ''το γύρισμα της πλάτης''.
Σ' ένα ελληνικό ποδόσφαιρο που επικρατεί...το χάος πίσω από τον...εκατομμυριούχο Ολυμπιακό, με σωστή οργάνωση και συσπείρωση μπορούν να γίνουν θαύματα. Το ξέρουμε, το ξέρετε!

Απο 'κει και πέρα ας αποφασίσει ο καθένας ξεχωριστά (φτωχός και πλούσιος) αν θα στηρίξει τη νέα προσπάθεια ή θα αφήσει την ΑΕΚ στο έλεος του Θεού. Δεν δικαιούται κανένας, απ' όπου κι αν βρίσκεται, να υποδείξει στον ΑΕΚτζή με το ''παχύ'' ή το ''αδύνατο'' πορτοφόλι αν θα στηρίξει την προσπάθεια των Supporter ή οποιαδήποτε άλλη που γίνεται για να δημιουργηθεί ένας ''κουμπαράς'' που θα λύσει προβλήματα.

Μάτια έχετε, αντίληψη έχετε, άρα η τελική απόφαση ανήκει σ' εσάς. Πάντως οφείλουμε να το ομολογήσουμε ότι δεν θα μπορούσε να γίνει...καλύτερη καμπάνια για τη συμμετοχή του κόσμου της ΑΕΚ στην ''επόμενη μέρα'' της ομάδας, απ' αυτή που βλέπουμε στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας από το βράδυ της προπερασμένης Κυριακής...

ΠΗΓΗ: www.sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags