Facebook Pixel "Αργά, είναι πια αργά…"
| 2011-05-18 09:15:00

"Αργά, είναι πια αργά…"

"Αργά, είναι πια αργά…"

Το μεγάλο σουξέ του Στράτου Διονυσίου πρέπει να τραγουδάει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους Πάρντο – Μπράβο που παρουσιάζονται μετανιωμένοι και τώρα θέλουν να μείνουν στο λιμάνι.

Τόσο ο Βέλγος τερματοφύλακας, όσο και ο Ισπανός αμυντικός θέλουν να επιδιώξουν νέα συνάντηση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού μπας και καταφέρουν να ανατρέψουν τα δεδομένα και παραμείνουν στην ομάδα.

Ειδικά ο Πάρντο το ...φυσάει και δεν κρυώνει που και στη δεύτερη συνάντηση με τους ανθρώπους της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ δεν βρέθηκε η χρυσή τομή με το συμβόλαιό του.

Ο Βέλγος θέλει μάλιστα να γίνει …Μιραλάς και να συναντηθεί με τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να τον πείσει ότι θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό.

Τα ίδια ισχύουν πάνω – κάτω και για τον Μπράβο, ο οποίος το έχει μετανιώσει που ζήτησε τον ...ουρανό με τ’ άστρα όταν οι Πειραιώτες του πρότειναν μείωση αποδοχών κι ένα συμβόλαιο κοντά στις 700.000 ευρώ.

Ο πρώην αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να έχει μια νέα επαφή με τη διοίκηση με την ελπίδα να πάρει κάποια χρήματα παραπάνω και να ανανεώσει.

Ωστόσο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει "στραβώσει" και παραμένει ανένδοτος με τους δύο παίκτες. Θεωρεί ότι οι προτάσεις που έγιναν ήταν ικανοποιητικές και δεν πρέπει να αλλάξουν, ενώ παρουσιάζεται αρνητικός σε νέες συναντήσεις από τη στιγμή που οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές ζητούσαν παράλογα πράγματα στα προηγούμενα ραντεβού.

"Είναι πια αργά", που τραγουδάει και ο Στράτος Διονυσίου για τον Πάρντο και Μπράβο που πίστευαν ότι θα τους "χρυσοπληρώσουν" από τον Ολυμπιακό και πλέον δύσκολα θα έχουμε ανατροπή δεδομένων.

Ας ακούσουμε τώρα και το σχετικό τραγουδάκι…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags