Facebook Pixel Προτιμότεροι οι εφοπλιστές
Life
| 2011-05-21 18:34:00

Προτιμότεροι οι εφοπλιστές

Προτιμότεροι οι εφοπλιστές

Ο Γιώργος Τσακίρης σχολιάζει το πλάνο σωτηρίας της ΑΕΚ μέσω Supporters και κόσμου…

Προτού περάσω στο... κυρίως πιάτο, θα ήθελα να σημειώσω τούτο: από την πρώτη στιγμή έχω ξεκαθαρίσει ότι είμαι απόλυτα υπέρ της άποψης πως η μοναδική λύση για την ΑΕΚ στο διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο είναι ο κόσμος της.

Δεν υπάρχουν σωτήρες, δεν υπήρχαν ποτέ για την Ενωση, και οι μόνοι που έχουν τη δύναμη να την απογειώσουν είναι οι οπαδοί της.

Αποδεδειγμένα πράγματα από το 2004 έως το καλοκαίρι του 2007. Αλλος δρόμος (όσο κι αν ψάξουν να βρουν τέτοιον κάποιοι) δεν υπάρχει. Κακά τα ψέματα. Ωστόσο, θα πρέπει οι Supporters να σκεφτούν, ξανά και ξανά, αν όντως είναι αυτοί που μπορούν να υλοποιήσουν το συγκεκριμένο σχέδιο και να καταφέρουν να (επανα)δραστηριοποιήσουν τους ΑΕΚτσήδες, πείθοντάς τους να στηρίξουν ξανά τη μεγάλη αγάπη τους.

Αν το κάνουν, καλό είναι να τους δώσουν όραμα. Διότι, καλή είναι η Ερρικα Πρεζεράκου, φανταστικό παιδί πραγματικά, ΑΕΚτσού και ψυχούλα, αλλά, μεταξύ μας, προτιμότεροι (και πλέον αναγκαίοι) για την Ενωση τούτη την περίοδο είναι οι εφοπλιστές! Και δεν το γράφω αυτό προκειμένου να βρεθούν τέτοιοι από τους Supporters για να τους... αρμέξουν για το (οικονομικό) καλό της ΑΕΚ. Το σημειώνω διότι ο Ενωσίτης πρέπει να πειστεί ότι υπάρχουν (και) γερά πορτοφόλια, εκτός από το δικό του.

Καλή είναι (ξαναγράφω) η Ερρικα, προτιμότεροι όμως οι Νοτιάς, Παππάς, Χατζηιωάννου, Μελισσανίδης και πολλοί άλλοι που θα μπορούσαν να δώσουν όραμα και να απογειώσουν την ΑΕΚ. Ετσι θα πίστευε και ο ΑΕΚτσής. Αυτό τουλάχιστον έχω καταλάβει με όσους αγνούς Ενωσίτες έχω τη τύχη να έρχομαι καθημερινά σε επαφή. Και είναι πολλοί αυτοί. Πιστέψτε με...

Υ.Γ.: Διάβασα την ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου (τέλος πάντων, του Αχιλλέα Μπέου), όπου, μεταξύ άλλων, ο Σταύρος Αδαμίδης χαρακτηρίζεται «περαστικός από το ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το πιο τιμητικό σχόλιο που έχω διαβάσει για τον πρόεδρο της ΑΕΚ από την ημέρα που ανέλαβε. Γι’ αυτό και ο Αδαμίδης θα έπρεπε να απαντήσει απλά με ένα... ευχαριστώ!

Αντ' αυτού, ο 37χρονος νομικός ή, πιο σωστά, οι... κύκλοι του (είναι φοβερή η μανία της νυν διοίκησης της ΑΕΚ να αντιγράφει ό,τι πιο αστείο και λανθασμένο κάνει ο Ολυμπιακός που μόνιμα οι «κύκλοι» του διαρρέουν και ποτέ δεν βγαίνει κάτι επίσημα) απάντησαν, δυστυχώς δίνοντας αξία...

ΠΗΓΗ: exedra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags