Facebook Pixel «Με ακούν καλύτερα οι παίκτες»!
| 2011-01-08 23:10:00

«Με ακούν καλύτερα οι παίκτες»!

«Με ακούν καλύτερα οι παίκτες»!

Στο χιούμορ το `ριξε ο Έκτορ Κούπερ όταν ρωτήθηκε για το άδειο ΟΑΚΑ, τονίζοντας «να κρατήσω το θετικό. Οι παίκτες ακούνε πιο εύκολα τις εντολές μου»!

Πάντως ο τεχνικός του Άρη για το ακυρωθέν γκολ του Μίσελ είπε ότι «δεν μπορώ να πω ότι είδα κάτι», ενώ δήλωσε άγνοια για Χαβίτο και Ολυμπιακό.

«Παρά τις δυσκολίες με τις απουσίες, η ήττα ποτέ δεν είναι καλή αλλά οι παίκτες μου έκαναν ότι μπορούσαν. Αλλάξαμε το σύστημα για να είμαστε ανταγωνιστικοί και τώρα αν αξίζαμε κάτι παραπάνω και να το πούμε δεν αλλάζει κάτι. Η ομάδα είχε ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ. Ίσως να μας έλειψε κάτι ώστε στο τέλος να είμαστε πιο καλοί στις αποφάσεις μας. Είμαι εκνευρισμένος, δεν θέλω να πω ότι το γκολ που δεχθήκαμε ήταν ανόητο αλλά εμείς δεν αμυνθήκαμε καλά στη σέντρα που έγινε στο γκολ του Νίνη.

Είμαστε λυπημένοι από το αποτέλεσμα και φεύγουμε με άδεια τα χέρια. Δουλέψαμε πολύ καλά, τρέξαμε πολύ. Αυτό που λείπει είναι το να είσαι πιο ακριβής στην τελική προσπάθεια».

Για το ακυρωθέν γκολ του Άρη, σχολίασε: Δεν μπορώ να πω ότι δεν είδα κάτι. Είδα τον παίκτη μου να σηκώνεται ξεκάθαρα και να πετυχαίνει το γκολ. Τώρα αν κάτι γίνεται αλλού στην περιοχή εγώ βλέπω εκεί που πάει η μπάλα.

Η μεγάλη μας υποχρέωση είναι ότι δεν έχουμε καταφέρει να είμαστε καλοί στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Για αυτό προσπαθούμε να βελτιωθούμε.

Για την άδεια εξέδρα, είπε: Είναι περίεργη αίσθηση γιατί πάντα ο κόσμος προσφέρει το δικό του θέαμα. Να κρατήσω το θετικό. Οι παίκτες ακούνε πιο εύκολα τις εντολές μου(γελάει). Λείπει αυτό που προσφέρει ο κόσμος στους παίκτες. Να αναπτύξουν το ηθικό της ομάδας ή να δώσει κίνητρο στον κόσμο. Σε όλους μας αρέσει να παίζουμε με γεμάτες κερκίδες. Ήταν η πρώτη φορά.

Για τον Χαβίτο και τον Ολυμπιακό, ανέφερε: Εγώ δεν ξέρω για το αν ο Χαβίτο έχει μιλήσει με τον Ολυμπιακό.

Για πιθανή μεταγραφή, τόνισε: Θα έχουμε εξέλιξη αυτή την εβδομάδα. Ήδη ήρθε ο Πορτίγια και ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να έχουμε και άλλη καλή εξέλιξη.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags