Facebook Pixel Τρίποντο αλληλεγγύης!
Life
| 2011-05-22 19:56:00

Τρίποντο αλληλεγγύης!

Τρίποντο αλληλεγγύης!

Η χώρα περνάει κρίση. Η οικονομία περνάει κρίση. Η ανθρωπιά όμως, δεν πρέπει να περνάει! Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Ταχυδρομικού ανέλαβε την πρωτοβουλία, στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης, να στηρίξει τις προσπάθειες των «Γιατρών του Κόσμου» μέσω της διοργάνωσης φιλικού αγώνα μπάσκετ.

Ένας αγώνας που θα διεξαχθεί ανάμεσα στον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και της ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου Εργαζομένων Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου!

Την προσεχή Τετάρτη 25 Μαΐου στις 12:00 στο ξενοδοχείο «Divani Caravel» θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στην οποία θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες της διεξαγωγής του αγώνα.

Αθλητές και σπουδαίοι άνθρωποι που έχουν γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά τους στις σελίδες του ελληνικού αθλητισμού ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση αποδεικνύοντας ξανά το κοινωνικό τους έργο.

Τη Δευτέρα 30 Μαϊου και ώρα 19:00 στο κλειστό γήπεδο Αγίου Θωμά στο Μαρούσι ένδοξα ονόματα όπως οι Αλβέρτης, Γαλακτερός, Καράγκουτης, Κορωνιός, Κωνσταντινίδης, Λιαδέλης, Λιμνιάτης, Μπαλογιάννης, Μπουντούρης, Πρέλεβιτς, Ρεντζιάς, Σιγάλας, Τζαλαλής Τσέκος, Χριστοδούλου, θα δώσουν βροντερό παρών φορώντας ξανά φανέλα και κοντά παντελονάκια, όπως τόσα και τόσα χρόνια που τους θαυμάζαμε στο γήπεδο.

Όλα τα έσοδα από τα «δελτία εισόδου» θα αξιοποιηθούν από τους «Γιατρούς του Κόσμου» για την πραγματοποίηση των σκοπών τους.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags