Facebook Pixel Διακοπές στη Θεσσαλονίκη, επιστροφή στον ΠΑΟΚ;
| 2015-07-17 21:30:00

Διακοπές στη Θεσσαλονίκη, επιστροφή στον ΠΑΟΚ;

Διακοπές στη Θεσσαλονίκη, επιστροφή στον ΠΑΟΚ;

Φούντωσαν οι φήμες τις τελευταίες ώρες πως παλιός άσος του Δικεφάλου, που κάνει τις διακοπές του στη συμπρωτεύουσα, είναι έτοιμος να υπογράψει στους "ασπρόμαυρους"!
 

Μετά και την απογοητευτική εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, είναι πλέον δεδομένο ότι οι "ασπρόμαυροι" θα προχωρήσουν σε σημαντικές μεταγραφές που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας.

Ο Φρανκ Άρνεσεν έχει αποφασίσει να "τελειώσει" όσους παίκτες θεωρεί ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις του συλλόγου και να ενισχύσει το ρόστερ με ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά.

Μία τέτοια περίπτωση μπορεί να είναι και ένας παλιός γνώριμος της ομάδας που τώρα αγωνίζεται στο εξωτερικό και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο λόγος για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος κάνει αυτές τις μέρες διακοπές στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να έχουν φουντώσει οι φήμες για πιθανή επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Όπως γράφτηκε πρόσφατα, άλλωστε, ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο του Δικεφάλου και τώρα οι πληροφορίες που έρχονται από τη συμπρωτεύουσα αναφέρουν ότι όντως παίζει φλερτ των "ασπρόμαυρων" με τον Λάζαρο και πως η παρουσία του παίκτη στην πόλη μόνο τυχαία δεν είναι.

Μάλιστα, όπως λέγεται, ο διεθνής άσoς στις επαφές που έχει με κόσμο στη Θεσσαλονίκη δε διαψεύδει το ενδεχόμενο της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ, κάτι που φυσικά ενισχύει ακόμα περισσότερο το σενάριο που τον θέλει να ντύνεται ξανά στα ασπρόμαυρα μετά από οκτώ χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρελάθηκε ο Σαββίδης και χτυπάει διεθνή παικταρά!



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags