Facebook Pixel Υπάρχουν και στην Αγγλία Έλληνες διαιτητές; (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2011-01-09 18:36:00

Υπάρχουν και στην Αγγλία Έλληνες διαιτητές; (BINTEO)

Υπάρχουν και στην Αγγλία Έλληνες διαιτητές; (BINTEO)

Η Μάντσεστερ νίκησε την Λίβερπουλ 1-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας με ένα… απίστευτο πέναλτι που κέρδισε ο Μπερμπάτοφ και εκτέλεσε εύστοχα ο Γκιγκς στο 2’.

Αμέσως μετά το γκολ οι «κόκκινοι» ισορρόπησαν το παιχνίδι, όμως ο διαιτητής στο 32’ σε μία ακόμα αυστηρή απόφαση, έδωσε κόκκινη κάρτα στον Τζέραρντ για δυνατό μαρκάρισμα στον Κάρικ. Παρόλα αυτά, η Λίβερπουλ στην συνέχεια του ματς κυνήγησε την ισοφάριση και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση.

Η Γιουνάιτεντ μόνο στο τελευταίο 20λεπτο αξιοποίησε το αριθμητικό της πλεονέκτημα, όταν βγήκε στην επίθεση, έκλεισε την Λίβερπουλ στα καρέ της και έψαξε το 2-0 χωρίς όμως αποτέλεσμα.
 
Μαν. Γιουνάιτεντ (Φέργκιουσον): Κούστσακ, Ράφαελ, Φέρντιναντ, Έβανς (84' Σμόλινγκ), Εβρά, Νάνι, Κάρικ, Φλέτσερ (62' Άντερσον), Γκιγκς, Μπερμπάτοφ, Ερνάντεζ(75' 'Οουεν)

Στον πάγκο: Λίντεργκααρντ, Όουεν, Άντερσον, Σμόλινγκ, Ντα Σίλβα, Ομπερτάν, Γκίμπσον.

Λίβερπουλ (Νταλγκλίς): Ρέινα, Κέλυ, Αουρέλιο, Άγκερ, Σκρτελ, Μεϊρέλες (60' Σέλβι), Λούκας, Μάξι (60΄Μπάμπελ), Κάουτ, Τζέραρντ, Τόρες (77' Ενγκόγκ).

Στον πάγκο: Γκουλασκι, Κυργιάκος, Μπάμπελ, Γουίλσον, Ενγκόγκ, Πόουλσεν, Σέλβι

Γήπεδο: Όλντ Τράφορντ

Διαιτητής: Χάουαρντ Γουεμπ

Στο μεταξύ, στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας προκρίθηκε και η Τότεναμ, η οποία επιβλήθηκε 3-0 της Τσάρλτον, χάρη στα γκολ των Τάουνσεντ (49΄) και Ντεφόου (58΄, 60΄).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags