Facebook Pixel Ενημερωμένοι οι Πορτογάλοι
| 2011-05-27 09:34:00

Ενημερωμένοι οι Πορτογάλοι

Ενημερωμένοι οι Πορτογάλοι

Νέο ρεπορτάζ από την Πορτογαλία αναφέρει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακολύ για τον Βιεϊρίνια, εμπλέκοντας το όνομα του Μήτρογλου.

Σύμφωνα με την "A΄ Bola" οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να ενισχυθούν σημαντικά ενόψει και της συμμετοχής τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Μήτρογλου μπορεί να βρεθεί μέσα στη συμφωνία Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του Πορτογάλου.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ αναφέρει:

«Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θέλει να εντάξει στο δυναμικό του τον Βιεϊρίνια έτσι ώστε να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ του για τη νέα σεζόν, να διατηρήσει τον τίτλο του και να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από τη συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League.

Ο Πορτογάλος winger του ΠΑΟΚ πραγματοποιεί φέτος την καλύτερη του χρονιά. Το 2008 ο Φερνάντο Σάντος απέκτησε τον Βιεϊρίνια ως δανεικό από την Πόρτο ενώ ένα χρόνο μετά ο ΠΑΟΚ αγόρασε τον παίκτη.

Η ρήτρα που έχει μπει από στο συμβόλαιο του είναι της τάξης των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό το ποσό θεωρείται πολύ υψηλό από τον Ολυμπιακό γι’ αυτό εκτός από χρήματα ετοιμάζεται να προσφέρει και τον Κώστα Μήτρογλου για να μειώσει το κόστος της μεταγραφής».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags