Facebook Pixel Αυτοί δεν αλλάζουν δυο πάσες...
| 2011-01-09 21:25:00

Αυτοί δεν αλλάζουν δυο πάσες...

Αυτοί δεν αλλάζουν δυο πάσες...

Τρελαμένος είναι ο Κώστας Μήτρογλου με την προοπτική να πάει στον Πανιώνιο. Με τίποτα δεν μπορεί να το χωνέψει...

Ο Έλληνας επιθετικός που βρίσκεται στο «πακέτο» των ανταλλαγμάτων από πλευράς Ολυμπιακού προς τους Νεοσμυρνιώτες για την απόκτηση του Μπενάρντ Κουμορτζί, κάθισε να παρακολουθήσει το μεσημέρι τον αγώνα του Πανιωνίου με την Ξάνθη για να έχει μια γεύση του τι τον περιμένει αν και εφόσον ολοκληρωθεί το ντιλ και μετακομίσει στην Πλατεία. Με αυτά που είδε έφριξε. Ο Πανιώνιος δεν έκανε τρεις φάσεις σε όλο το ενενηντάλεπτο και έχασε με κατεβασμένα τα χέρια 0-2 από την Ξάνθη.

Όπως σχολίαζε ο Μήτρογλου μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες του Πανιωνίου δεν είχαν καλή κυκλοφορία και η μπάλα δεν έφτανε στην περιοχή ούτε με... αίτηση. Φυσικό επόμενο είναι να μην πολυγουστάρει να πάει στη Νέα Σμύρνη. Τι να κάνει; Να παίξει δέκα αγώνες και να μην σταυρώσει γκολ; Εις βάρος του θα είναι.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, ένας παίκτης τα εξετάζει όλα και ο Μήτρογλου που το έκανε αυτό, δεν πολυγουστάρει πλατεία. Άσε δε που έχει και το αίσθημα, την ξανθιά και σέξι σύντροφό του, να τον έχει... ζαλίσει να πάει στη Γερμανία. Τουλάχιστον εκεί θα βάλει κανά γκολάκι. Με τον Πανιώνιο των 9 τερμάτων σε 17 αγωνιστικές, μάλλον θα πάει άκλαυτος...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags