Facebook Pixel Να φύγει να πάει πού;
| 2011-05-28 14:00:00

Να φύγει να πάει πού;

Να φύγει να πάει πού;

Eντάξει, ο Μανόλο Χιμένεθ συμφώνησε με τον Σταύρο Αδαμίδη να μείνει στην ΑΕΚ και τη νέα περίοδο. Αλλά δεν το έκανε μόνο από …αγάπη. Ο "σκύλος" έμαθε και κάτι παραπάνω…

Στη προχθεσινή τρίωρη συνάντηση, οι Σταύρος Αδαμίδης και Μανόλο Χιμένεθ συμφώνησαν να συνεχίσουν μαζί και τη νέα περίοδο. Βέβαια, αυτό σημαίνει πως ο Ισπανός θα υποστεί μία μείωση στο συμβόλαιό του, αλλά και ότι είναι σύμφωνος με τη νέα …πολιτική της ΠΑΕ.

Με το ΔΝΤ, όπως είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη του ο πρόεδρος της Ένωσης, καθώς στόχος της διοίκησης είναι να μην υπάρχει στο ρόστερ συμβόλαιο μεγαλύτερο των 500.000 ευρώ, ενώ και το μπάτζετ των μεταγραφών θα είναι το μισό σε σχέση με πέρυσι. Η απόφαση λοιπόν για τον Μανόλο να παραμείνει στην ΑΕΚ δεν ήταν εύκολη.

Ωστόσο, ο sportdog έμαθε πως ο Ισπανός δεν είχε και άλλη επιλογή! Ο τεχνικός της Ένωσης αν και ήθελε πάρα πολύ να επιστρέψει στην Πριμέρα, δεν είχε καμία πρόταση στα χέρια του. Ο μάνατζέρ του εδώ και καιρό έψαχνε για κάτι …καλύτερο, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει ομάδα που να δίνει στον Χιμένεθ τα χρήματα που ζητάει.

Την ίδια ώρα, το σενάριο να "σπάσει" το διετές συμβόλαιό του με την Ένωση δεν …έπαιζε, καθώς ο Αδαμίδης του είχε ξεκαθαρίσει πρόσφατα, πως δεν πρόκειται να του δώσουν αποζημίωση…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags