Facebook Pixel «Έρχομαι για να υπογράψω»
| 2011-05-29 11:35:00

«Έρχομαι για να υπογράψω»

«Έρχομαι για να υπογράψω»

Στην τελική ευθεία βρίσκεται για τον Ολυμπιακό το θέμα του Φράνκο Κοστάντσο. Ο 30χρονος γκολκίπερ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Θρύλο και περιμένει την κλήση για να έρθει για τις υπογραφές.

«Θέλω να είμαι μέλος της ομάδας που χτίζεται», η άποψη του Αργεντινού.

Ο Φράνκο Κοστάντσο είναι το Νο1 φαβορί για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα του Θρύλου. Ο ποδοσφαιριστής περιμένει την κλήση του Ολυμπιακού για να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Αυτό θα είναι τριετές με πιθανότατα μια οψιόν για έναν τέταρτο χρόνο, ενώ οι ετήσιες αποδοχές του θα αγγίζουν τις 850 χιλ. ευρώ συν κάποια μπόνους στόχων που θα φέρνουν το συμβόλαιό του κοντά στο 1 εκ. ευρώ. Αυτή βεβαίως είναι η καλύτερη πρόταση που έχει στα χέρια του και για τον λόγο αυτό περιμένει το τηλεφώνημα των ανθρώπων του Θρύλου για να έρθει στη χώρα μας και να ολοκληρωθεί και τυπικά η υπόθεση.

Μιλώντας σε δικό του άνθρωπο, ο Κοστάντσο είπε την άποψή του για την διαφαινόμενη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό. Αυτή έχει ως εξής, όπως καταγράφτηκε σε ρεπορτάζ του «Πρωταθλητή»: «Τα έχουμε βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και περιμένω να κατατεθεί η επίσημη πρόταση της ελληνικής ομάδας για να πάω μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα και να υπογράψω. Θα είναι μεγάλο βήμα στην καριέρα μου η μετακίνησή μου στον Ολυμπιακό. Είναι το κορυφαίο ελληνικό κλαμπ και θα έχω τη δυνατότητα να κατακτώ τίτλους και να παίζω κάθε χρόνο στο ChampionsLeague. Έχω πληροφορηθεί ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακό έχει μεγάλα σχέδια και θέλω να είμαι μέλος της ομάδας που χρίζεται στον Πειραιά».

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags