Facebook Pixel Απίθανο! Δεν θα πιστεύετε τι έκανε χθες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός
| 2015-12-03 07:37:00

Απίθανο! Δεν θα πιστεύετε τι έκανε χθες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Απίθανο! Δεν θα πιστεύετε τι έκανε χθες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Κίνηση που μας εξέπληξε από τον Γιάννη Αλαφούζο...

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με μήνυμά της -που πέρασε ως κρόουλ- στο ΣΚΑΪ ζήτησε από τους οπαδούς της να μην μεταβούν στο γήπεδο της Παναχαϊκής, για τον αγώνα του Κυπέλλου.

Αυτό που τονιζόταν στο μήνυμα ήταν ότι η ΠΑΕ φοβάται τον κίνδυνο προβοκάτσιας. Έξυπνη ιδέα από τον Γιάννη Αλαφούζο, ας ελπίσουμε να έχει και αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα, την τελευταία του προπόνηση πριν το σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή (19:30 ΟΤΕ Sport3) πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί. Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, παιχνίδι και στημένες φάσεις. Ατζαγκούν, Πέτριτς και Βέμερ έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τους Αχαιούς, που θα διεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό γήπεδο, για την δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Κότσαρης, Γιαννακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Νίνης, Πράνιτς, Λουντ, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Αγγελόπουλος Β. και Λάμπρου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags