Facebook Pixel Δεν μετράνε μόνο τα λεφτά για Μανωλά!
| 2011-06-04 00:09:00

Δεν μετράνε μόνο τα λεφτά για Μανωλά!

Δεν μετράνε μόνο τα λεφτά για Μανωλά!

Το νέο συμβόλαιο που πρότεινε η ΑΕΚ στον Κώστα Μανωλά, ώστε να τον κρατήσει στο ρόστερ της μέχρι το 2014, είναι καλό, αλλά όχι αρκετό για να «κλείσει» η συμφωνία. Ο νεαρός άσος ζήτησε και κάτι ακόμα…
 

Στην συζήτηση που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής, οι Στάυρος Αδαμίδης και Άρνααρ Γκρέταρσον έκαναν στους Κώστα και Στέλιο Μανωλά μία αρκετά καλή προσφορά. Η Ένωση θέλει να «δέσει» τον νεαρό άσο μέχρι το 2014 και ουσιαστικά να… φτιάξει την ομάδα γύρω του και να τον κάνει επόμενο αρχηγό της.

Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει ο Μανωλάς να υπογράψει πρόωρα το νέο συμβόλαιο και να μην περιμένει να συζητήσει με τους «κιτρινόμαυρους» το επόμενο καλοκαίρι, όταν και θα μένει ελεύθερος.

Το συμβόλαιο λοιπόν που του πρότεινε η Ένωση περιλαμβάνει ετήσιες πάγιες αποδοχές που ξεκινούν από τις 250.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο και σταδιακά φτάνουν περίπου τις 400.000 στην τελευταία χρονιά.

Τα χρήματα φαίνεται να ικανοποιούν την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως στην σημερινή συνάντηση ζήτησε και κάτι άλλο από τον Σταύρο Αδαμίδη. Ο Μανωλάς θέλησε να μάθει αν η ΑΕΚ στοχεύει να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα για τα επόμενα χρόνια, η οποία θα χτυπάει πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δεν θέλει να παίζει σε μία ομάδα που θα έχει ως στόχο την δεύτερη θέση.

Μόνο όταν λάβει λοιπόν αυτές τις εγγυήσεις, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ένωση…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags