Facebook Pixel Κάθαρση σημαίνει, όλα στο φως!
Life
| 2011-06-04 16:48:00

Κάθαρση σημαίνει, όλα στο φως!

Κάθαρση σημαίνει, όλα στο φως!

Ο Γιώργος Χελάκης γράφει για την αποκάλυψη σχετικά με τις ενημερότητες που αρνούνται να δώσουν ΙΚΑ και εφορίες στην ΕΠΟ.

Aναλυτικά το άρθρο του:

Η πληροφορία είναι ασφαλής και τη φέρνει στο φως η «SportDay». Καταστήματα του ΙΚΑ και κατά τόπους εφορίες αρνούνται να ενημερώσουν την ΕΠΟ, για το αν είναι γνήσιες ή όχι οι ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες που κατέθεσαν οι ΠΑΕ. Για να καταλάβουμε τι ακριβώς σημαίνει αυτό, ας εξηγήσουμε τη διαδικασία. Όταν καθυστερημένα πήραν χαμπάρι στην ΕΠΟ, ότι κάποιες ΠΑΕ έστελναν παραποιημένες φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες, αποφάσισαν να απευθύνονται στα κατά τόπους καταστήματα του ΙΚΑ και τις εφορίες, ζητώντας να πληροφορηθούν αν και πότε εξέδωσαν ενημερότητες για τις συγκεκριμένες ΠΑΕ.

Έτσι, με την επίσημη ενημέρωση από το ΙΚΑ και τις εφορίες, το «τσεκάρισμα» δηλαδή δεν μπορούσε να αμφισβητηθεί αν τα έγγραφα ήταν γνήσια ή πλαστογραφημένα.

Ε, λοιπόν υπάρχουν εφορίες και καταστήματα του ΙΚΑ που αρνούνται να συνεργαστούν, δεν απαντούν σε συγκεκριμένα ερωτήματα της ΕΠΟ! Δημόσιες υπηρεσίες, δηλαδή, συγκαλύπτουν καταστάσεις επειδή δέχονται τηλεφωνήματα από τους τοπικούς παράγοντες(π.χ βουλευτές, δημάρχους κ.λ.π.). Ίσως αντί για τηλεφωνήματα να δέχονται απειλές και εκβιασμούς.

Η ΕΠΟ αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα τις εφορίες και τα καταστήματα που δεν συνεργάζονται και ταυτόχρονα τις ΠΑΕ που επωφελούνται από αυτή την κατάσταση.

Αν λοιπόν, ο πρόεδρος, Σοφοκλής Πιλάβιος, θέλει να σπάσει το απόστημα, πρέπει να δημοσιοποιήσει ποιες εφορίες και ποια καταστήματα του ΙΚΑ αρνούνται να συνεργαστούν. Μην μας πει ότι στην περίπτωση αυτή δεν επιτρέπει η FIFA!

Και κάτι ακόμα για να έχουμε καλούς λογαριασμούς: Το ξέσπασμα αυτής της ιστορίας ξεκίνησε με τις συγκεκριμένες καταγγελίες που έκανε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καλλιθέας, κ. Σαλευρής. Μπορεί το κίνητρό του να αφορούσε απλά και μόνο τη σωτηρία της ομάδας του, αλλά το γεγονός παραμένει. Πρώτος αυτός κράτησε τη σκυτάλη. Αφού, όμως, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, πιεσμένος από τις καταστάσεις και απειλούμενος πήρε την απόφαση να τραβήξει μπροστά δεν μπορεί να τα καταφέρει χωρίς να έχει στο πλευρό του την κοινή γνώμη. Όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται να μπει φρένο στην απαξίωση του ποδοσφαίρου. Μόνο που για να βρει στήριξη πρέπει να πει την αλήθεια. Όλη την αλήθεια…

Η «SportDay» ψάχνει και όσα μαθαίνει θα τα φέρνει στο φως.

Ή τώρα ή ποτέ!..

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags