Facebook Pixel Απάντηση Αραβίδη στους αμφισβητίες!
| 2016-01-21 21:56:00

Απάντηση Αραβίδη στους αμφισβητίες!

Απάντηση Αραβίδη στους αμφισβητίες!

Ο Χρήστος Αραβίδης δεν “μάσησε” τα λόγια του στο match programme της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσιοποίησε την Πέμπτη ένα μέρος των δηλώσεων του 28χρονου επιθετικού. Ο Χρήστος έθεσε ως στόχο τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αφού το συγκεκριμένο ματς αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαρία για την “Ένωση” ώστε να αυξήσει τη διαφορά από τους Θεσσαλονικείς στη μάχη για τη δεύτερη θέση.

«Με τη βοήθεια του κόσμου μας, που είναι πολύτιμη και βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό μας σε κάθε ματς όπου και να παίζουμε, θα παλέψουμε και θα πάμε για τη νίκη. Ένα ματς με τον ΠΑΟΚ εκτός από ντέρμπι, είναι και παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε, γιατί παίζουμε στην έδρα μας και γιατί έχουμε την ευκαιρία να διευρύνουμε τη διαφορά από τον αντίπαλό μας»

Παράλληλα, δεν δίστασε να γίνει καυστικός σε ότι αφορά την αμβισβήτηση που δέχεται συχνά η ομάδα του “Δικεφάλου”, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στην ποιότητα της ΑΕΚ αλλά και στην προσπάθεια που καταθέτουν οι παίκτες σε κάθε παιχνίδι.

«Εμείς προτιμούμε να δίνουμε τα πάντα εντός αγωνιστικού χώρου... Από εκεί και πέρα όποιος αμφισβητεί την ποιότητα αυτής της ομάδας, τον διαψεύδουμε κάθε Κυριακή»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags