Facebook Pixel Δεν χάνει ούτε στα φιλικά
| 2016-02-06 19:57:00

Δεν χάνει ούτε στα φιλικά

Δεν χάνει ούτε στα φιλικά

Μία ακόμα φιλική νίκη πανηγύρισε ο Αρης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" που κέρδισε με 1-0 τον Αιγινιακό με γκολ του συνήθη ύποπτου, Καπνίδη (33').

O Αρης, που σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερος στο παιχνίδι, πήρε προβάδισμα στο σκορ στην πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή που δημιούργησε στο παιχνίδι με τον Καπνίδη να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 33', με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα του Πόι.

Στο 37' οι "κίτρινοι" έχασαν κι άλλη ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Τόλιο να λέει "όχι" σε πλασέ του Ν' Λουντούλου μέσα από την περιοχή. Αυτή ήταν ουσιαστικά και η τελευταία καλή στιγμή που καταγράφηκε στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό να απειλεί με μακρινά κυρίως σουτ του Γκούρτσα και τον Αρη να μην έχει άλλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, αφού οι συνεχείς αλλαγές του Αναστόπουλου δεν βοήθησαν ώστε να βρει ρυθμό η ομάδα του.

Άρης (Νίκος Αναστόπουλος): Σιδεράκης (46΄Τζινάρ), Γεωργιάδης (46΄Βουτσιάς), Κόκε (75΄Μπουλγκουρίδης), Καλογέρης (46΄Καζναφέρης), Μελισσάς (46΄Μαζουλουξής), Ιντζίδης (85΄Σαμαρόπουλος), Πόι (46΄Ντόγος) (89΄Ανδρεάκος), Ν΄Λουντούλου (46΄Κωσταντινίδης), Καπνίδης (46΄Κυβελίδης), Τάτος, Τσουμάνης (68΄Σταυρίδης).

Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Tόλιος, Αραμπατζής, Ράτκο (44΄Οικονόμου), Λιόλιος, Γουέλκομ, Γιαζιτζόγλου, Αντωνιάδης, Γκούρτσας, Ντίντακ, Μαρτσέλο, Δερμιτζόγλου. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags