Facebook Pixel "Ευχαριστώ τον Θεό"
| 2011-06-08 16:26:00

"Ευχαριστώ τον Θεό"

"Ευχαριστώ τον Θεό"

Ο Γιάννης Κοντοές ξεναγήθηκε σήμερα στα Σπάτα, φωτογραφήθηκε με τα «κιτρινόμαυρα» της ΑΕΚ και μίλησε για το μεγάλο βήμα της καριέρας του – Tι απάντησε στους "Πάνθηρες".

Το συμβόλαιο είχε υπογραφεί από την περασμένη εβδομάδα και σήμερα ο Γιάννης Κοντοές ανέβηκε στα Σπάτα για να ξεναγηθεί στο νέο… σπίτι του, αλλά και να φωτογραφηθεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο 25χρονος αμυντικός έδειξε ενθουσιασμένος από όσα είδε στο προπονητικό κέντρο και μίλησε για την μεταγραφή του στην Ενωση τονίζοντας «Το όνειρο μου πραγματοποιείται και ευχαριστώ τον θεό. Είμαι πολύ χαρούμενος. Γυρίζω σελίδα στην καριέρα μου. Για την μεταγραφή «ευθύνεται» με την καλή έννοια ο κύριος Αδαμίδης και ο κύριος Κωνσταντινίδης. Μου έδειξαν πως με σέβονται. Η διοίκηση μου εξήγησε το πλάνο που στηρίζεται στον κόσμο και πιστεύω πως θα πετύχει. Μπορεί να ονομάζονται Supporters αλλά επιτρέψτε μου να τους ονομάζω πρωταγωνιστές. Η ομάδα μπορεί να είναι ανταγωνιστική. Ο κόσμος της ΑΕΚ ξέρει τα προβλήματα που υπάρχουν και γι αυτό είναι σε θέση να πάρει την κατάσταση στα χέρια του».

Εν συνεχεία μίλησε για τους στόχους της ΑΕΚ και τον Μανόλο Χιμένεθ υπογραμμίζοντας «Δεν είμαι εδώ για να θέσω τους στόχους. Αυτό το κάνει ο πρόεδρος. Είμαι εδώ για να υποσχεθώ στον κόσμο της ΑΕΚ πως θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω. Θα προσπαθώ και θα αγωνίζομαι για το καλύτερο για την ομάδα μου. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον Χιμένεθ. Ανυπομονώ να τον γνωρίσω, ξέρω πως μου έχει εκτίμηση».

Τέλος, απάντησε και στους «Πάνθηρες» που του… επιτέθηκαν επειδή ήρθε στην ΑΕΚ αναφέροντας «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Πανιωνίου για την αγάπη που μου έδειξε αυτά τα τέσσερα χρόνια. Αυτή η αγάπη δεν σβήνεται με ανακοινώσεις. Αυτό που δεν κατάλαβαν από την ΠΑΕ, είναι πως ποτέ δεν αγωνίστηκα για τα λεφτά».

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags