Facebook Pixel «Φινάλε στην ομάδα που αγαπώ»
| 2011-06-08 17:04:00

«Φινάλε στην ομάδα που αγαπώ»

«Φινάλε στην ομάδα που αγαπώ»

Έτοιμος να υπογράψει στον Θρύλο και να πραγματοποιήσει την μεγάλη επιστροφή της καριέρας του στον Ολυμπιακό δηλώνει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας, ο οποίος γτην οκταετία 1996-2004 έζησε πολύ μεγάλες στιγμές στην κορυφαία ελληνική ομάδα φέρεται πιο έτοιμος από ποτέ για την στιγμή, που θα επανέλθει κάτω από τα «ερυθρόλευκα» γκολπόστ και θα ακούει τον κόσμο του Θρύλου να τον επευφημεί.

Ο 35χρονος πορτιέρο, που προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με την φανέλα του Ηρακλή, από τον οποίο έμεινε ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό του στην Football League, άνοιξε την καρδιά του στο «katimagiko.gr» και εξέφρασε την σφοδρή του επιθυμία για επιστροφή στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και λατρεύει από μικρό παιδί:

«Θέλω πάρα πολύ να επιστρέψω και το ξέρουν όλοι αυτό. Όλο αυτό το διάστημα δεν σου κρύβω ότι παρακολουθώ με αγωνία τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό, που αποτελεί προτεραιότητά μου. Θα ήταν το ιδανικότερο για εμένα να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα που αγαπώ και ανδρώθηκα» τόνισε ο πολύπειρος τερματοφύλακας, πετώντας το …γάντι στην διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ για να προσθέσει:

«Αυτό που μπορώ να κάνω, είναι να περιμένω. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι ακόμη κανείς από τον Ολυμπιακό δεν μου έχει κάνει κρούση».

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι η περίπτωση του Ελέ» δείχνει να κερδίζει έδαφος έναντι των έτερων ανταγωνιστών του από το πολύ σημαντικό γεγονός ότι προέρχεται από τις ακαδημίες και μπορεί να δηλωθεί στην λίστα της UEFA ως γηγενής.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags