Facebook Pixel Γιακούμποβιτς ο δεύτερος
| 2011-06-11 13:29:00

Γιακούμποβιτς ο δεύτερος

Γιακούμποβιτς ο δεύτερος

Ετσι μας το είπανε, έτσι σας το λέμε. Ο «σκύλος» μυρίστηκε κάτι και σας το γαυγίζει. Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας που ψάχνει ο Ολυμπιακός βρέθηκε.

Ο Κοστάντζο ήρθε, ο Νικοπολίδης έδωσε τις ευλογίες του και φαίνεται ότι ο Μαρινάκης έχει έτοιμο και τον τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Αργεντίνο.

Πρόκειται για τον Ελντιν Γιακούμποβιτς, τον φύλακα άγγελο της εστίας του Ολυμπιακού Βόλου στη φετινή ονειρική σεζόν.

Από το τέλος των πλέι οφ, είχε ακουστεί ότι ο Μπέος δε θα έλεγε όχι στην πώληση του 26χρονου γκολκίπερ που έκανε εξαιρετική χρονιά φέτος.

Το πρόβλημα που έχει ο Ολυμπιακός στη συγκεκριμένη θέση είναι δεδομένο μετά την αποχώρηση του Νικοπολίδη και τη λύση της συνεργασίας με τον Πάρντο. Ο «σκύλος» έμαθε ότι ο Μαρινάκης με τον Μπέο τα έχουν μιλήσει και τα έχουν συμφωνήσει, άλλωστε η ποδοσφαιρική συνεργασία τους είναι άριστη.

Ο Γιακούμποβιτς είναι καλή επιλογή για μπακ απ του Κοστάντζο και είναι βασικό ότι μετά τον Αργεντίνο, ο Βαλβέρδε θα έχει στη διάθεσή του κι έναν τερματοφύλακα που γνωρίζει καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ετσι, αν κάποια στιγμή δημιουργηθεί πρόβλημα με τον Κοστάντζο, αυτός που θα τον αντικαταστήσει στο παιχνίδι θα έχει γνώση της κατάστασης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags