Facebook Pixel Από τους "αιώνιους" ο προπονητής της ΑΕΚ;
| 2016-06-04 22:00:00

Από τους "αιώνιους" ο προπονητής της ΑΕΚ;

Από τους "αιώνιους" ο προπονητής της ΑΕΚ;

Στην ΑΕΚ τρέχουν για το θέμα του προπονητή και μετά το "ναυάγιο" με Μοντανιέ, ήρθε στο προσκήνιο ένας άλλος γνώριμος των ελληνικών γηπέδων!

Η περίπτωση του Φιλίπ Μοντανιέ δεν προχώρησε και ήδη στην "Ένωση" εξετάζουν άλλες περιπτώσεις προπονητών, ευελπιστώντας να βρουν τον "εκλεκτό" σε όσο πιο σύντομο χρονικό διάστημα μπορούν.

Τα ονόματα των Αρουαμπαρένα και Φινκ "παίζουν" ακόμα στο ρεπορτάζ των Κιτρινόμαυρων, ωστόσο φαίνεται να χάνουν έδαφος και να δίνουν τη θέση τους σε ένα άλλο, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την ΑΕΚ.

Ο λόγος για τον γνώριμο από το πέρασμά του από τα ελληνικά γήπεδα, Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος είναι το νέο όνομα που βρίσκεται στην λίστα των ανθρώπων της "Ένωσης" και δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση με τον Ισπανό, που αποχώρησε από την Λα Κορούνια.

Θυμίζουμε ότι ο Σάντσεθ έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό ως παίκτης, ενώ έχει διατελέσει και βοηθός του Μίτσελ, όταν αυτός ήταν στον πάγκο του Ολυμπιακού και αποτελεί σίγουρα μια πολύ καλή περίπτωση ανερχόμενου προπονητή, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την ΑΕΚ.

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι στην ΑΕΚ τρέχουν για το θέμα του προπονητή, το οποίο γίνεται ακόμα πιο περίπλοκο, αν δεν βρεθεί μια φόρμουλα συνεννόησης ανάμεσα σε Μπάγεβιτς, Ντε Μπαρτόλο και Μιλοβάνοβιτς. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags