Facebook Pixel «Ανησυχώ για το ΠΑΣΟΚ και την χώρα»
Life
| 2011-06-16 21:21:00

«Ανησυχώ για το ΠΑΣΟΚ και την χώρα»

«Ανησυχώ για το ΠΑΣΟΚ και την χώρα»

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε η Β. Παπανδρέου η οποία προκάλεσε σήμερα και τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας.
 

«Έχω ζήσει το ΠΑΣΟΚ πολλά χρόνια, αλλά πρώτη φορά ανησυχώ όχι μόνο για το ΠΑΣΟΚ, αλλά και για τη χώρα» είπε αρχικά αι συμπλήρωσε, «η κοινοβουλευτική ομάδα ψήφισε την πολιτική και τα σκληρά μέτρα, αλλά τα μόνα που υλοποιήθηκαν ήταν η μείωση μισθών και συντάξεων».

Το ιστορικό στέλεχος της παράταξης δεν έμεινε εκεί και αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό, «Πρέπει επιτέλους κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους, με τα χθεσινά δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει. Πρέπει κι εσύ πρόεδρε να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να μην κυβερνάς με την παρέα σου γιατί αλλιώς θα πάμε σύντομα σε εκλογές».

Ανέβηκαν οι τόνοι στην κοινοβουλευτική ομάδα με την Όλγα Ρεντάρη, η οποία ανέφερε «Πόσο θα αντέξω ακόμη να προπηλακίζομαι; Τη σωτηρία είναι αυτή που τρέχουμε πίσω από το μνημόνιο; Παίρνουμε μέτρα πιο σκληρά και από το ΔΝΤ». Η Κ. Ρεντάρη πριν από λίγες ημέρες είχε προπηλακιστεί από ομάδα ατόμων. Επίσης ζήτησε η κοινοβουλευτική ομάδα να ενημερώνεται μια φορά τον μήνα.

«Μετά την Όλγα Ρεντάρη ήρθε ο Πάρης Κουκουλόπουλος να γίνει αιχμηρός. Ο κ. Κουκουλόπουλος είπε η κρίση ξεκίνησε από την οικονομία, πέρασε στην κοινωνία και στη συνέχεια έγινε πολιτική». Μάλιστα μίλησε και για τους δημοσίους υπαλλήλους λέγοντας πως «δεν είναι εχθροί μας έχουμε ξεχάσει τις αξίες που διέπουν το κίνημά μας».

Ο Οδυσσέας Βουδούρης, απο την πλευρά του ζήτησε να κάνει αυτοκριτική το υπουργείο Οικονομικών.

Πηγή: Newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags