Facebook Pixel Αυτή κι αν θα είναι απίθανη εξέλιξη στην καριέρα του Μάρκο Σίλβα!
| 2016-07-25 17:42:00

Αυτή κι αν θα είναι απίθανη εξέλιξη στην καριέρα του Μάρκο Σίλβα!

Αυτή κι αν θα είναι απίθανη εξέλιξη στην καριέρα του Μάρκο Σίλβα!

Δυσκολεύεται κανείς να πιστέψει ποια είναι πολύ πιθανό να είναι η επόμενη ομάδα του Πορτογάλο προπονητή..

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, είναι ο βασικότερος υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γουλβς που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας!

Η Γουλς ελέγχεται πλέον από την κινεζική εταιρία Fosun International, μεγάλο ρόλο στην εμπλοκή της οποίας στο σύλλογο έπαιξε σημαντικό ρόλο ο ατζέντης του Σίλβα, Ζόρζε Μέντες.

Έτσι, ο Πορτογάλος ατζέντης πρότεινε στους διοικούντες την προοπτική να συνεργαστούν με τον πρώην τεχνικό των "ερυθρολέυκων" και οι δυο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Αν αυτες έχουν αίσιο τέλος, σίγουρα θα φαντάζει ως πισωγύρισμα για την καριέρα του Πορτογάλου μια δουλειά στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, τη στιγμή που επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για να αφήσει τον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό, νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

Ωστόσο, υπάρχει εξήγηση για αυτή την επιλογή και αυτή δεν είναι άλλη από την επιθυμία του Σίλβα να αναλάβει στο μέλλον μια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ με τη Γουλβς να έχει τη δυνατότητα να γίνει το ιδανικό "σκαλοπάτι" σε αυτή του την επιδίωξη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags