Facebook Pixel Έκπληξη Μπέντο! Θα βάλει "στόπερ" στην επίθεση
Ποδόσφαιρο
| 2016-09-15 10:00:00

Έκπληξη Μπέντο! Θα βάλει "στόπερ" στην επίθεση

Έκπληξη Μπέντο! Θα βάλει "στόπερ" στην επίθεση

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει πάρει τις αποφάσεις του για το σημερινό παιχνίδι με τη Γιούνγκ Μπόις και φαίνεται πως διάβασε σωστά την αντίπαλο του Ολυμπιακού!

Τα πιο σημαντικά παιχνίδια, από την άποψη της διαφήμισης για τη δουλειά που κάνει ένας ποδοσφαιριστής και ένας προπονητής, είναι εκείνα που γίνονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πολύ περισσότερο για τις ελληνικές ομάδες, καθώς η Σούπερ Λιγκ δεν αποτελεί πόλο έλξης για τους ποδοσφαιρόφιλους και τους μάνατζερ, άρα δεν έχει προβολή και διαφήμιση ως πρωτάθλημα...

Με αποτέλεσμα όλοι να δίνουν το κάτι παραπάνω και να προσπαθούν να πάρουν το καλύτερο δυνατό από έναν αγώνα!

Για αυτό και ο Πάουλο Μπέντο θέλει οπωσδήποτε τη νίκη εναντίον της ελβετικής ομάδας σήμερα...

Και ξέρετε ποια είναι η κίνηση - ματ που έχει κάνει για να το πετύχει; Αποφάσισε να βάλει τον Σεμπά πάνω στον Σουλεϊμάνι, ως το πρώτο εμπόδιο που θα συναντάει ο δραστήριος άσος της Γιούνγκ Μπόις όταν θα έχει την μπάλα στα πόδια!

Ο Σεμπά είναι μεν εξτρέμ, αλλά δεν έχει και τα στοιχεία του Μιραλάς! Συγκεκριμένα πράγματα μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο και ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι το τρέξιμο και το γεγονός ότι μπορεί να αρχίσει από ψηλά την πίεση στον αντίπαλο.

Αυτό του έχει ζητήσει να κάνει ο Μπέντο απόψε, που θα του δώσει φανέλα βασικού, για να πιέζει τον Σουλεϊμάνι στην πρώτη του επαφή με την μπάλα!

Ο Βραζιλιάνος θα αποτελεί το πρώτο "στοπ" που θα βρίσκει μπροστά του ο Σέρβος άσος, προκειμένου να κόψει τον ρυθμό της Γιούνγκ Μπόις και να μην έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags