Facebook Pixel Ο Ανέστης …έστειλε μήνυμα στον Κετσπάγια!
| 2016-10-15 17:37:00

Ο Ανέστης …έστειλε μήνυμα στον Κετσπάγια!

Ο Ανέστης …έστειλε μήνυμα στον Κετσπάγια!

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ μίλησε για την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και εξήγησε τι πήγε στραβά για την ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο που πρέπει να αντιδράσουν οι συμπαίκτες του.

Ο Γιάννης Ανέστης μίλησε στη Nova για τον αγώνα της Δευτέρας στο AEL FC Arena (19:30, Novasports 1 HD) και για το πως πρέπει να παρουσιαστεί η ομάδα του, μετά την ήττα απ' τον Ολυμπιακό. Όσον αφορά το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, τόνισε πως πρέπει να μπαίνουν πάντα δυνατά από την αρχή, στέλνοντας ...μήνυμα σε Κετσπάγια και συμπαίκτες!

"Μετά από ένα ντέρμπι που το έχεις χάσει, δείχνεις το ατσάλι σου και πόσο σοβαρός θα είσαι στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή για να δείξουμε πως ό, τι προηγήθηκε ήταν απλώς ένα άτυχο αποτέλεσμα για μας. Πρέπει να μπούμε να νικήσουμε. 

Δεν θα έλεγα ότι επηρεαζόμαστε απ' την ήττα στο ντέρμπι. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να αφήσουμε πίσω το κακό, άτυχο αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε καθημερινά, για να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι ώστε τη Δευτέρα να κάνουμε ό, τι πρέπει για να πάρουμε τη νίκη σ΄αυτό το παιχνίδι".

Για την ομάδα της Λάρισας ο Ανέστης τόνισε:

"Η Λάρισα είναι σε καλή κατάσταση κι αυτό αποδεικνύεται τόσο απ' τη νίκη της κόντρα στον Ολυμπιακό, όσο και απ' το θετικό αποτέλεσμα που πήρε στη Λιβαδειά. Εμείς όμως δεν πρέπει να κοιτάξουμε τη Λάρισα. Από την αρχή του παιχνιδιού πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του και αν κάνουμε ό, τι δουλεύουμε στην προπόνηση πιστεύω ότι θα νικήσουμε".

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στο κλίμα που αναμένεται να συναντήσει η Ένωση στη Λάρισα, λόγω της ατμόσφαιρας που δημιουργεί ο κόσμος στο AEL FC Arena:

"Η έδρα δεν πρέπει να μας επηρεάσει καθόλου. Έτσι είναι στα εκτός έδρας ματς. Το σημαντικό είναι να μπούμε δυνατά απ' το πρώτο λεπτό για να διεκδικήσουμε τη νίκη".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags