Facebook Pixel Πρόβλημα με Πέλκα, χάνει Καραμπάγκ και Ολυμπιακό
| 2016-10-18 15:46:00

Πρόβλημα με Πέλκα, χάνει Καραμπάγκ και Ολυμπιακό

Πρόβλημα με Πέλκα, χάνει Καραμπάγκ και Ολυμπιακό

O νεαρός μέσος του ΠΑΟΚ υπέστη μυικό οίδημα και θα μείνει εκτός δράσης για 15 μέρες, όπερ σημαίνει θα απουσιάσει από τα ματς με Καραμπάγκ, Ολυμπιακό και μάλλον και ΑΕΚ...

Αναλυτικά η ενημέρωση:

"Σε δύο γκρουπ πραγματοποιήθηκε και πάλι η προπόνηση του ΠΑΟΚ με τους παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Ηρακλή να κάνουν αποκατάσταση.

Το κανονικό πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο και transition games για τη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο ιατρικό δελτίο όπου ο Δημήτρης Πέλκας υπέστη μυική κάκωση με οίδημα σ’ έναν από τους στροφείς μύες του ισχίου και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται σε 15 μέρες.

Ο Στέλιος Μαλεζάς , όπως έδειξε και η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη έχει πρώτου βαθμού κάκωση συνδέσμων ποδοκνημικής. Ο ποδοσφαιριστής ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα με ασκήσεις ισορροπίας και τρέξιμο και την Τετάρτη (19.10) αναμένεται να προπονηθεί κανονικά. Ο Μάριν Λέοβατς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τον γυμναστή αποκατάστασης Πέταρ Μιλκάνοβιτς και την Τετάρτη αναμένεται να τεθεί κι αυτός στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς .

Ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει μια κάκωση στο γόνατο από κλωτσιά που δέχτηκε στο ματς με τον Ηρακλή και παράλληλα με την προπόνηση του έγινε και θεραπεία στο σημείο του τραύματος.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έκανε μαγνητική τομογραφία που έδειξε πως έχει πολύ καλή – αναμενόμενη – πορεία επούλωσης. Κλινικά ο παίκτης εμφανίζει σημαντική βελτίωση και ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης και ιδιοδεκτικότητας, αλλά και τρέξιμο στο γήπεδο."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags