Facebook Pixel «Πρέπει να παραιτηθεί ο Πιλάβιος…»
| 2011-06-26 23:25:00

«Πρέπει να παραιτηθεί ο Πιλάβιος…»

«Πρέπει να παραιτηθεί ο Πιλάβιος…»

Την παραίτηση του Σοφοκλή Πιλάβιου και όλων του μελών του ΔΣ της ΕΠΟ ζήτησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου.
 

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης πρόσθεσε πως πεποίθησή του είναι πως ο χάρτης των πρωταθλημάτων της επόμενης σεζόν θα αλλάξει δραματικά.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο κ. Τζώρτζογλου:

«Ο κ. Πιλάβιος δεσμεύτηκε σήμερα στα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ ότι την Δευτέρα κιόλας θα πάρει τους φακέλους από την αρμόδιο εισαγγελέα την κ. Παπανδρέου και θα πάνε στον εισαγγελέα της ΕΠΟ για να προχωρήσει σε ποινές για τους εμπλεκόμενους στα στοιχήματα.

Επίσης δεσμεύτηκε για το θέμα των πλαστών και όλα αυτά βγάζουν το συμπέρασμα όπως άλλωστε έγινε μέχρι σήμερα και οι ομάδες όπως ο Ηρακλής, ο Ιωνικός και ο Εθνικός υποβιβάστηκαν το ίδιο προφανώς θα ακολουθήσει και με κάποιες άλλες, που σημαίνει την απευθείας άνοδο των ομάδων από τις χαμηλότερες κατηγορίες.

Άρα προφανώς η ομάδα του Νομού Χανίων ο Πλατανιάς μάλλον στο επόμενο πρωτάθλημα θα παίζει στην παραπάνω κατηγορία. Θα γίνει Γενική Συνέλευση στις 22 Ιουλίου κι εγώ πείστηκα σε μεγάλο βαθμό, όχι απόλυτα, ότι θα ισχύσουν οι κανονισμοί, και για τα πλαστά και για τα στημένα, οπότε θα έχουμε έναν διαφορετικό χάρτη στα πρωταθλήματά μας για τη νέα σεζόν.

Πάμε σε μία αναδιάρθρωση η οποία δεν γίνεται από την ΕΠΟ γίνεται από την κ. Παπανδρέου την εισαγγελέα και από τα λάθη των παραγόντων που κατέθεσαν τα πλαστά. Είναι περίπου 21 ομάδες που εμπλέκονται στα πλαστά χωρίς αυτές που εμπλέκονται στα στημένα. Ήδη Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα θα πρέπει να θεωρούνται ομάδες ήδη υποβιβασμένες. Φοβισμένος είναι ο κ. Πιλάβιος και γι’ αυτό του είπα ότι θα πρέπει να παραιτηθεί και αυτός και όλα τα μέλη του ΔΣ
».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags