Facebook Pixel Τρέμε Ανέστη! Δεν βγαίνει ο Μπάρκας από το τέρμα
| 2016-11-27 01:02:00

Τρέμε Ανέστη! Δεν βγαίνει ο Μπάρκας από το τέρμα

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Τρέμε Ανέστη! Δεν βγαίνει ο Μπάρκας από το τέρμα

Ο 22χρονος τερματοφύλακας έδειξε στο ματς της ΑΕΚ με τον Πλατανιά ότι μπορεί να καθιερωθεί κάτω από τα γκολπόστ.

Η έκπληξη του Μοράις στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Πλατανιά ακούει στο όνομα του Βασίλη Μπάρκα. Ο 22χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός σε παιχνίδι πρωταθλήματος και έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Ο Ελληνολλανδός ήταν σταθερότατος και ενέπνεε εμπιστοσύνη στην άμυνά του. Αν και μπροστά από την εστία του δεν δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις, έκανε κάποιες σημαντικές επεμβάσεις, όπως αυτή του 51ου λεπτού στο σουτ του Μουνάφο.

Ο Μπάρκας παρά το γεγονός ότι του λείπουν παιχνίδια εμφανίστηκε με τη ψυχραιμία και την αυτοπεποίθηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα. Αυτά τα στοιχεία ήταν εμφανή στις εξόδους του που δεν κώλωνε να βγει ακόμα και ανάμεσα στη μικρή περιοχή και το πέναλτι για να μαζέψει την μπάλα.

Μετά τα δύο λάθη του Ανέστη (σε πρωτάθλημα και φιλικό) με τον Ατρόμητο, ο Μπάρκας έδειξε, ότι αν κάνει τέτοιες εμφανίσεις δεν πρόκειται να βγει από το τέρμα. Ο Μοράις του έδωσε την ευκαιρία και ο μικρός την αξιοποίησε. Αυτή η εξέλιξη είναι θετική και για τον συνάδελφό του που αν και έπιασε τα άπιαστα στην Τούμπα φανέρωσε ξανά τις αδυναμίες του. Πλέον πρέπει να δουλέψει στις αδυναμίες του και την ψυχολογία του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags