Facebook Pixel «Δεν μας φοβίζουν οι Ολυμπιακοί»
| 2016-12-12 19:24:00

«Δεν μας φοβίζουν οι Ολυμπιακοί»

«Δεν μας φοβίζουν οι Ολυμπιακοί»

Την προκλητική πολιτική του Ερντογάν φαίνεται πως υιοθετούν στην Οσμανλίσπορ, όπου άμεσα μετά την κλήρωση με τον Ολυμπιακό έσπευσαν να το παίξουν νταήδες στους Έλληνες.

Συγκεκριμένα, ο Σενκ Καραγιέλ, εκ των διευθυντών της τούρκικης ομάδας παραχώρησε δηλώσεις, όπου υποστήριξε πως δεν φοβάται τους Έλληνες οπαδούς και εξέφρασε την πεποίθηση ότι τόσο η Οσμανλίσπορ όσο και οι Φενέρ και Μπεσίκτας θα προκριθούν και στην επόμενη φάση του Europa League.

«Από το ξεκίνημα αυτής της διαδρομής πάντα λέγαμε ότι δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλός μας, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε εμείς», δήλωσε ο Καραγιέλ και συνέχισε: «Γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει φανατικούς οπαδούς. Όμως δεν μας φοβίζουν. Άλλα πράγματα μας ανησυχούν… Δεν χρησιμοποιήσαμε ποτέ την πολιτική ως “εργαλείο”. Ωστόσο ξέρουμε καλά τι συμβαίνει στην Ελβετία… Να ξέρετε κάτι: θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να φτάσει το τρένο στον τελικό σταθμό του. Δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος για κανέναν και δεν θα παραδοθούμε σε κανέναν στο Europa League.

Έχουμε ήδη κάνει και την απαραίτητη έρευνα αγοράς και θα ενισχυθούμε μεταγραφικά τον Ιανουάριο. Μπαίνουμε άμεσα στη φάση της ολοκλήρωσης των μεταγραφών που χρειάζονται. Η Μπεσίκτας, η Φενέρμπαχτσε και η Οσμανλίσπορ είναι οι τρεις σωματοφύλακες του τουρκικού ποδοσφαίρου και θα υποστηρίζει η μία την άλλη στην Ευρώπη. Και νομίζω ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και θα προκριθούμε και οι τρεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags