Facebook Pixel Αναπάντεχες εξελίξεις στο αποψινό Survivor!
Life
| 2017-03-06 18:22:00

Αναπάντεχες εξελίξεις στο αποψινό Survivor!

Αναπάντεχες εξελίξεις στο αποψινό Survivor!

Απόψε Μαχητές και Διάσημοι έρχονται σε κόντρα για την ασυλία!

Αναπάντεχες εξελίξεις συμβαίνουν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, που θα προβληθεί στις 9 το βράδυ. Αγώνας ασυλίας και οι ανατροπές συνεχίζονται αμείωτες μέχρι την τελευταία στιγμή. Οι «Μαχητές» έχουν βάλει στόχο να μη χάσουν ξανά άλλο παίκτη από την ομάδα τους. Όμως και οι «Διάσημοι» που έχουν… γλυκαθεί από τις αλλεπάλληλες νίκες θέλουν να κερδίσουν τον αγώνα ασυλίας.

Η πιο σημαντική στιγμή για τους παίκτες των δύο ομάδων έρχεται απόψε το βράδυ. Η έλλειψη φαγητού αλλά και η κούραση από τους αγώνες επάθλων έχει δημιουργήσει εντάσεις. Ποιοι θα είναι οι νικητές του σημερινού αγωνίσματος; Ποιοι θα κερδίσουν την προσωπική ασυλία; Τι θα γίνει στο «Συμβούλιο του Νησιού» κατά τη διάρκεια ψηφοφορίας παίκτη προς αποχώρηση; Με τι κριτήριο θα ψηφίσουν πλέον οι… χαμένοι; Τι θα γίνει όταν κάποιοι από τους παίκτες που προτάθηκαν προς αποχώρηση αιφνιδιαστούν με αυτή την απόφαση των συμπαικτών τους;

Όλες οι απαντήσεις απόψε στις 9 το βράδυ σ’ ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με τις ομάδες των «Μαχητών» και των «Διασήμων» να διαγωνίζονται για τον αγώνα ασυλίας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags