Facebook Pixel Νέος ΕΠΙΚΟΣ Σάββας Θεοδωρίδης!
| 2017-03-12 21:39:00

Νέος ΕΠΙΚΟΣ Σάββας Θεοδωρίδης!

Νέος ΕΠΙΚΟΣ Σάββας Θεοδωρίδης!

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν ξανά χείμαρρος στις δηλώσεις του, κάνοντας λόγο για στήριξη στον Βούζα, για Μπεσίκτας και... περιφερόμενο θίασο!"Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι μετά από αυτά που τραβήξαμε"!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο:

"Ήθελα να πω ότι ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα, όπως είναι όλα τα παιχνίδια από εδώ και μπρος και πριν, είχα πει τριάντα ντέρμπι και πραγματικά έτσι είναι. Ο Ατρόμητος προερχόταν πριν από τέσσερις νίκες, συνεχείς νίκες, πάρα πολύ ομάδα, σκληρή ομάδα, αντέχει, παίζουνε πολύ ωραία μπάλα και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι ύστερα απ' αυτά που τραβήξαμε, την αλλαγή του προπονητικού τιμ, που ο κόσμος πρέπει να τους αποθεώσει και να σταθεί δίπλα τους. Εμείς είμαστε όλοι μαζί τους, είναι εξαιρετικά παιδιά, κάνουν φοβερή δουλειά, είναι παιδιά του Ολυμπιακού και πρέπει να τα ενισχύσουμε όσο ποτέ.

Πιστεύω ότι θα φτάσουμε πάρα πολύ καλά, θα προχωρήσουμε με τα παιδιά αυτά και βλέπω τις σχέσεις που έχουν οι παίκτες μαζί τους, έχει έρθει άλλο κλίμα μέσα στα αποδυτήρια, χαράς, ευεξίας και είναι πάρα σπουδαίο πράγματα αυτό σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και μετά απ' όσα τράβηξε ο Ολυμπιακός. Τώρα θα εστιαστούμε στο μέλλον, βλέπετε πόσο δύσκολο πρόγραμμα είχαμε μέχρι σήμερα. Πηγαίναμε, ερχόμαστε, έχουμε καταντήσει τι να σας πω δηλαδή, περιφερόμενος θίασος, αλλά από εδώ και μπρος πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι της Πέμπτης στην Τουρκία, είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, ευρωπαϊκό παιχνίδι, εγώ τα παίρνω σαν ελληνικά παιχνίδια αυτά, δεν έχει σημασία αν πάει η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός ή ο ΠΑΟΚ ή ο Ολυμπιακός, πάει η Ελλάς εκεί πέρα.

Πρέπει να δώσουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο σε βαθμούς στην Ελλάδα, εγώ πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνος, ο Ολυμπιακός θα' ναι άλλος Ολυμπιακός εκεί μέσ, η Μπεσίκτας είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, όπως την είδα εδώ στο Καραϊσκάκη, έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες, αλλά δεν είναι απ' τις ομάδες που δεν μπορούμε να την κερδίσουμε. Εγώ πιστεύω όλες τις ομάδες μπορεί να τις κερδίσει ο Ολυμπιακός. Έτσι έμαθα στη ζωή μου κι έτσι θα συνεχίσω να κάνω. Και το μέλλον για το επόμενο παιχνίδι θα τα συζητήσουμε μετά το παιχνίδι της Μπεσίκτας. Εύχομαι όλοι οι φίλαθλοι να μείνανε ευχαριστημένοι από το σημερινό θέαμα και να σταθούνε όσο ποτέ κοντά στην ομάδα μας". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags