Facebook Pixel «Τυφώνας» Κάμπελ
| 2011-07-08 07:41:00

«Τυφώνας» Κάμπελ

«Τυφώνας» Κάμπελ

Πολύ καλή εμφάνιση από την Κόστα Ρίκα απέναντι στην Βολιβία και δίκαιη επικράτηση με 2-0 που της δίνει τη δεύτερη θέση στον Όμιλο. ΜVP ο Κάμπελ, τρίτη θέση για τους Αργεντινούς.
 

Τα «πιτσιρίκια» της Κόστα Ρίκα παρουσίασαν ένα πολύ δυνατό σύνολο κόντρα στη Βολιβία και με ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο πήραν σπουδαία νίκη με 2-0. Η ομάδα του Ρικάρντο Λαβόλπε «χτύπησε» στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης με τον Χοσουέ Μαρτίνεζ να ανοίγει το σκορ με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού και τον MVP Χοέλ Κάμπελ να τα διπλασιάζει στο 79’ γράφοντας το τελικό 2-0.

Η Κόστα Ρίκα θα μπορούσαν να είχε διευρύνει το σκορ απέναντι στην Βολιβία που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες αν οι Κάμπελ και Κουζμάν δεν σημάδευαν τα δοκάρια του Αρίας. Η νίκη της Κόστα Ρίκα απέναντι στην Βολιβία φέρνει την Αργεντινή στην τρίτη θέση του Ομίλου.

Σκόρερς: 59' Χοσουέ Μαρτίνες, 79' Χοέλ Κάμπελ
Γήπεδο: "23 de Agosto", Χουχούι
Διαιτητής: Κάρλος Βέρα (Εκουαδόρ)

Οι συνθέσεις:

Βολιβία: Άριας, Λόρχιο Άλβαρες, Ράλδες, Ρόναλντ Ριβέρο, Λουΐς Γκουτιέρες, Ρόμπλες (67' Χοσέ Λουΐς Τσάβες), Φλόρες, Εντιβάλντο Ρόχας (67' Πένια), Γιασμάνι Κάμπος (80' Ρόναλντ Γκαρσία), Μαρσέλο Μορένο Μάρτινς, Χουάν Κάρλος Άρσε.
Κόστα Ρίκα: Λεονέλ Μορέιρα, Σαλβατιέρα, Ντουάρτε, Ακόστα, Κάλβο, Μόρα (83' Κουμπέρο), Γκουσμάν, Λεάλ, Μαδριγάλ (46' Αλέν Γκεβάρα), Χοσουέ Μαρτίνες (82' Σέσαρ Ελισόντο), Χοέλ Κάμπελ.

Η βαθμολογία του ομίλου

1. Κολομβία 4 1-1-0
2. Κόστα Ρίκα 3 1-0-1
3. Αργεντινή 2 0-2-0
4. Βολιβία 1 0-1-1.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags