Facebook Pixel Να τι γράφει - Η έκθεση του παρατηρητή για τα έκτροπα του Πανθεσσαλικού!
| 2017-05-09 07:45:00

Να τι γράφει - Η έκθεση του παρατηρητή για τα έκτροπα του Πανθεσσαλικού!

Να τι γράφει - Η έκθεση του παρατηρητή για τα έκτροπα του Πανθεσσαλικού!

Δείτε πώς καταγράφει τα επεισόδια στην έκθεσή του ο παρατηρητής, Νίκος Βακάλης, για τις λεπτομέρειες με τις συμπλοκές των οπαδών και την ανεπάρκεια της αστυνομίας.

Η "Live Sport" παρουσιάζει αναλυτικά την έκθεση του προέδρου της ΕΠΣ Σάμου ο οποίος έφτασε στο γήπεδο στις 18:15: «παρατήρησα εκτεταμένα ή πολύ σοβαρά επεισόδια (πριν από την άφιξη των αποστολών) στη γέφυρα που ενώνει τα δύο άνω διαζώματα μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, οι οποίοι έσπασαν τα διαχωριστικά σύρματα της περίφραξης. Παρατήρησα επίσης τους οπαδούς να αλληλοχτυπιούνται μεταξύ τους με κομμάτια σιδηροσωλήνων»

Στη συνέχεια: «πασιφανής η απουσία της αστυνομίας στο συγκεκριμένο σημείο, τη συγκεκριμένη στιγμή. Μετά την επέμβασή της απεκατεστάθη η τάξη στις 19:30. Προκάλεσα σύσκεψη στις 19:31 έως 19:41 με εκπροσώπους των δύο ΠΑΕ και τους διαιτητές. Οι εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ. προσήλθαν στις 20:03. Οι ομάδες εξήλθαν για αναγνώριση στις 19:55-20:19. Προεκλήθη η δεύτερη σύσκεψη στις 20:05-20:20 με κοινή απόφαση για 15λεπτη καθυστέρηση της έναρξης, ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση. Στις 20:25 παρατήρησα φωτιά στην κερκίδα της ΑΕΚ. Στις 20:27 παρατήρησα στις θέσεις κάτω από τα VIP εισχώρηση οπαδών του ΠΑΟΚ που προσπάθησαν να επιτεθούν στη συνεχόμενη κερκίδα των οπαδών της ΑΕΚ. Με παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. και παραγόντων των δύο ΠΑΕ η κατάσταση ηρέμησε. Στις 20:44 είσοδος φιλάθλων του ΠΑΟΚ από σπασμένη πόρτα στην 117 θύρα και συμπλοκή με άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Κατά τη συμπλοκή είχαμε ρίψη διαφόρων αντικειμένων, τα οποία, όπως παρατήρησα μετά, ήταν σπασμένα τούβλα ή κομμάτια από σπασμένα είδη υγιεινής, δηλαδή κομμάτια πορσελάνης. Κατά την περιήγησή μου περιμετρικά του γηπέδου, παρατήρησα και σπασμένη πόρτα μεταξύ των θυρών 101-102, όπου υπήρχαν φίλαθλοι της ΑΕΚ, χωρίς όμως να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο αγώνας άρχισε με περίπου μισή ώρα καθυστέρηση γύρω στις 21:00. Λίγο πριν τη λήξη απεβλήθη από τον τέταρτο διαιτητή κ. Καλογερόπουλος ο παράγοντας του ΠΑΟΚ κ. Μίχελς».

Σημειώνεται επίσης από τον Βακάλη: «την ανεπάρκεια της παρουσίας της ΕΛ.ΑΣ., για την οποία προσωπικά θεωρώ πως είχε τεράστιο μερίδιο ευθύνης για όσα ζητήσαμε», ενώ τονίζει πως είχε υποδείξει στον ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ.: «να τοποθετήσει διμοιρίες σε συγκεκριμένα σημεία, κάτι που δεν έγινε και δυστυχώς δικαιώθηκα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags