Facebook Pixel "H NOVA αγνοεί προκλητικά τον Ολυμπιακό Βόλου"
Ποδόσφαιρο
| 2011-07-13 19:33:00

"H NOVA αγνοεί προκλητικά τον Ολυμπιακό Βόλου"

"H NOVA αγνοεί προκλητικά τον Ολυμπιακό Βόλου"

Οργή επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς μέχρι αυτή τη στιγμή, κανένας τηλεοπτικός σταθμός δεν έχει πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων με την Ραντ.

Οι "Austrian Boys" εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καυτηριάζουν τη στάση των μέσων ενημέρωσης και ειδικότερα της NOVA:

"Για ακόμη μία φορά τα αθηνοκεντρικά μέσα ενημέρωσης, με το ΝΟVA σε κυρίαρχη θέση, προσβάλλουν το αγοραστικό κοινό τους, την πόλη του Βόλου και ολόκληρη τη Μαγνησία. Η ΝΟVA αγνοεί προκλητικά τον Ολυμπιακό Βόλου, αγνοεί μία ολόκληρη πόλη και την παρουσία της στα ευρωπαϊκά σαλόνια και επιλέγει να προβάλλει τα φιλικά παιχνίδια του Πειραιά παρά τα τους δύο προκριματικούς αγώνες του Europa League, μεταξύ της ομάδας μας και της Ραντ.

Κύριοι της NOVA,

O Oλυμπιακός Βόλου αποτελεί αυτή τη στιγμή τον άξιο πρεσβευτή του ελληνικού ποδοσφαίρου στα ευρωπαϊκά σαλόνια και εσείς, επιλέγετε να του γυρίσετε την πλάτη και να μη δώσετε τη δυνατότητα στη φίλαθλη Ελλάδα να δει τους αγώνες του. Ντροπή σας! Αναρωτιόμαστε βέβαια, αν αποφασίσουν οι χιλιάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου να επιστρέψουν τους αποκωδικοποιητές σας ή να σταματήσουν να πληρώνουν τη συνδρομή τους στο κανάλι σας, ποια θα είναι η αντίδρασή σας; Εμείς οι συνδρομητές που ζούμε στο Βόλο δεν πληρώνουμε για να παρακολουθούμε πόκερ , γκολφ και κουταβοδρομίες. Απαξιώνετε την ομάδα μας, για μία ακόμη φορά. Πριν προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια κατά του καναλιού σας, σας καλούμε για τελευταία φορά, έστω την ύστατη ώρα, να μεταδώσετε τους δύο αγώνες του Ολυμπιακού Βόλου με τη Ραντ. Αφού πρεσβεύετε πως είστε μεγάλο και αθλητικό κανάλι, ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ πριν σας ανακηρύξουμε ανεπιθύμητους στο νομό μαγνησίας και σας απαγορέψουμε την είσοδο στο γήπεδο από τη νέα χρονιά".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags