Facebook Pixel Κλάμπινγκ και χειροπέδες ο Οβούσου… (ΦΩΤΟ)
| 2011-07-14 23:33:00

Κλάμπινγκ και χειροπέδες ο Οβούσου… (ΦΩΤΟ)

Κλάμπινγκ και χειροπέδες ο Οβούσου… (ΦΩΤΟ)

Πάρτι άνιμαλ από τα λίγα είναι αυτός ο Κουίνσι Οβούσου - Αμπεγιέ που φέρνει ο Παναθηναϊκός και σε όποια χώρα και αν βρεθεί το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να μάθει τα καλά μαγαζιά, τα VIP κλαμπ για να βγάλει το... διαρκείας του.

Η τρέλα του με τη νυχτερινή διασκέδαση δεν είναι κάτι καινούριο. Εδώ και χρόνια έχει δώσει δείγματα γραφής. Από τότε που ήταν στο Λονδίνο και την Άρσεναλ και τον έκαναν κυριολεκτικά όμως τσακωτό τα όργανα της τάξης.

Ήταν πριν από έξι χρόνια ότι του περάσανε τις χειροπέδες γιατί πλακώθηκε στο ξύλο στο κλαμπ Elysium. Ο 19χρονος τότε Οβούσου πλάκωσε στις μάπες μαζί με δυο φίλους του έναν άτυχο θαμώνα του κλαμπ με αποτέλεσμα να τον στείλουν στο νοσοκομείο με κακώσεις στο κρανίο.

Λίγα τετράγωνα μακριά από το κλαμπ, στο Piccadilly Circus η τριάδα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο κρατητήριο όπου πέρασε 16 ώρες πίσω από τα κάγκελα. Οι έξοδοί του συνεχίστηκαν και τα επόμενα χρόνια και ένας από τους λόγους που δεν κατάφερε να "σταυρώσει" ομάδα για περισσότερο από μια σεζόν είναι ακριβώς αυτός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags