Facebook Pixel Απλώνει... σεντόνι!
Ποδόσφαιρο
| 2011-07-15 10:29:00

Απλώνει... σεντόνι!

Απλώνει... σεντόνι!

Ο Παναθηναϊκός θα μάθει σήμερα (13:00) τον αντίπαλο του για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ που θα είναι μια εκ των Ρούμπιν Καζάν, Τράμπζονσπορ , Ζυρίχη, Οντένσε και Βασλούι. Διαβάστε τα προφίλ των αντιπάλων του τριφυλλιού.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στο γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση του γ' προκριματικού γύρου των μη πρωταθλητών και αυτό σημαίνει ότι δεν θα βρουν στο δρόμο τους τις Μπενφίκα, Ντιναμό Κιέβου, Τβέντε και Σταντάρ Λιέγης.

Στη κληρωτίδα στη Νιόν της Ελβετίας για το τριφύλλι θα μπουν η ρώσικη Ρούμπινα Καζάν, η τούρκικη Τράμπζονσπορ, η ελβετική Ζυρίχη, η Οντένσε από την Δανία και η Βασλούι από την Ρουμανία.

Η γνώριμη και έτοιμη Ρούμπιν Καζάν!

Η ρωσική ομάδα γνωρίζει καλά τον Παναθηναϊκό αφού πέρσι βρέθηκαν αντίπαλο για το Τσάμπιονς Λιγκ μένοντας στο 0-0 και στα δύο ματς. Δεν είναι η ομάδα φόβητρο, όμως διαθέτει καλό σύνολο και έχει ποιοτικούς παίκτες όπως οι Εντουάρδο, Καραντενίζ και Νομπόα.

Το ρωσικό πρωτάθλημα είναι ήδη σε εξέλιξη αλλά αυτή τη στιγμή έχει διακοπή και θα ξεκινήσει εκ νέου την άλλη εβδομάδα. Βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και δείχνει ξανά πως θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το «Τσεντράλνι Στάντιον» (30.100 θέσεις) δεν αποτελεί έδρα που θα… φοβίσει τον Παναθηναϊκό. Στη μεταγραφική περίοδο απέκτησε τους Λεμπεντένκο, Ντιαντιούν, Κάλα, Νεμόβ, Κίσλακ.

Προπονητής: Ο Κούρμπαν Μπερντίεφ είναι στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου του Καζάν από το 2006 γνωρίζοντας πολύ καλά τα κατατόπια της ομάδας του, χαρίζοντας της και τον τίτλο στη Ρωσία.

Ο ηγέτης: Ο Κάρλος Εντουάρντο βρέθηκε στο Καζάν το περασμένο καλοκαίρι με την Ρουμπίν να δαπανά 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της. Εχει πολύ... μυαλό εντός αγωνιστικού χώρου αλλά ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags