Facebook Pixel Το κουμάντο στον "Κατσούρ"...
| 2011-07-15 11:40:00

Το κουμάντο στον "Κατσούρ"...

Το κουμάντο στον "Κατσούρ"...

Σε συνεχή επαφή είναι στο Κίτσμπουελ ο Φερέιρα και οι συνεργάτες του με τον Κώστα Κατσουράνη, με τον Πορτογάλο να θεωρεί ότι μπορεί να βασιστεί πάνω στον πεπειραμένο χαφ.

Μπορεί αυτή να είναι μόλις η τρίτη σεζόν του «Κατσούρ» στο «τριφύλλι», παρόλα αυτά οι συμπαίκτες του τον επέλεξαν για δεύτερο αρχηγό, πίσω από τον Σαριέγκι. Με την κοινή λογική να λέει ότι, ουσιαστικά, ο Κατσουράνης θα φοράει το περιβραχιόνιο, καθώς ο Βάσκος στόπερ δεν θα βρίσκεται συχνά στην αρχική 11άδα.

Ο σκύλος μίλησε με ανθρώπους που καλύπτουν την προετοιμασία του Παναθηναϊκού, στην Αυστρία και όλοι έχουν παρατηρήσει ότι ο Φερέιρα δίνει έναν έξτρα ρόλο στον πεπειραμένο άσο: εκείνο του προπονητή μέσα στο γήπεδο, όπως συνηθίζουμε να λέμε. Οι δύο τους, άλλωστε, μπορούν να μιλήσουν στη μητρική γλώσσα του Φερέιρα, όπως και ο Καραγκούνης.

Απλώς ο Πορτογάλος επέλεξε τον «Κατσούρ» (που και φέτος θα αγωνίζεται περισσότερο από τον «Κάρα») για τους δικούς του λόγους. Το ζήτημα είναι ότι οι ισορροπίες στον Παναθηναϊκό είναι πάντα λεπτές, πολύ περισσότερο με παίκτες που έχουν την προσωπικότητα του Κατσουράνη. Ο οποίος από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Παιανία, επί Τεν Κάτε, είχε δείξει ότι είναι έτοιμος να «βγει» μπροστά ανά πάσα στιγμή. Κάτι που δεν άρεσε σε όλους…

Για αυτό και σε κάποια «πράσινα» πηγαδάκια, μεταξύ των ποδοσφαιριστών, δεν επικρατεί ενθουσιασμός για τον ειδικό ρόλο που του δίνει ο Φερέιρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags