Facebook Pixel Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή των Αγγελόπουλων; - Ερυθρόλευκο ρεπορτάζ στέλνει παικταρά στο Λιμάνι!
| 2017-06-16 10:00:00

Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή των Αγγελόπουλων; - Ερυθρόλευκο ρεπορτάζ στέλνει παικταρά στο Λιμάνι!

Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή των Αγγελόπουλων; - Ερυθρόλευκο ρεπορτάζ στέλνει παικταρά στο Λιμάνι!

Μία φοβερή προσθήκη φαίνεται ότι έχουν στα σκαριά οι «ερυθρόλευκοι». Ποιον ξένο άσο, που έμεινε ελεύθερος από top ομάδα, έχουν βάλει στο στόχαστρο; Τι αναφέρει εφημερίδα.

Σήμερα είναι ημέρα Μάντζαρη στον Ολυμπιακό, καθώς ο Έλληνας γκαρντ έχει το μεσημέρι προγραμματισμένο ραντεβού με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, προκειμένου να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Οι πιθανότητες σχετικά με την παραμονή του 27χρονου άσου φαίνεται ότι είναι μοιρασμένες, μιας και ο παίκτης παρουσιάζεται να έχει στα χέρια του καλύτερες προτάσεις από τα χρήματα που είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν οι ιδιοκτήτες της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ.

Παράλληλα, όμως, οι Πειραιώτες κοιτάζουν και για μεταγραφές, αφού είναι απόφαση των αδερφών Αγγελόπουλων να ανεβάσουν το μπάτζετ για φτιάξουν μια πιο δυνατή ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Μία περίπτωση, λοιπόν, που φαίνεται ότι απασχολεί πολύ "ζεστά" τους Ερυθρόλευκους είναι και ο Άαρον Τζάκσον, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στη "ρωσική αρκούδα".

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ, στα 31 του χρόνια, αποτελεί μια εξαιρετική λύση για οποιαδήποτε ομάδα που στοχεύει ψηλά στην Ευρωλίγκα και ο Ολυμπιακός ενδεχομένως να βλέπει στο πρόσωπό τον αντικαταστάτη του Έρικ Γκριν, ο οποίος λέγεται ότι βρίσκεται στη "μαύρη λίστα" του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον "Πρωταθλητή", οι συζητήσεις με τον Άαρον Τζάκσον είναι προχωρημένες, με την εφημερίδα να θεωρεί σχεδόν κλεισμένο το deal, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο παίκτης είναι "προ των πυλών" του Πειραιά.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags