Facebook Pixel "Σισέ και Σίλβα; "Κατσούρ" και Πετρόπουλος!"
| 2011-07-17 08:21:00

"Σισέ και Σίλβα; "Κατσούρ" και Πετρόπουλος!"

"Σισέ και Σίλβα; "Κατσούρ" και Πετρόπουλος!"

Αισιόδοξος για τη νέα χρονιά είναι ο Λέτο, που σχολίασε πως θα κάνει ξανά τα πάντα για τον Παναθηναϊκό, σχολιάζοντας ότι πάνω από όλους είναι η ομάδα και όχι οι παίκτες.

Ο Αργεντινός εξτρέμ έκανε δηλώσεις από το Κίτσμπουελ όπου βρίσκεται η αποστολή των "πράσινων" και αναφέρθηκε στα παιχνίδια με την Οντένσε, στην αρχηγία αλλά και σε πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Διαβάστε τις δηλώσεις του:

Έμαθες τα άσχημα νέα για τον Λάζαρο. Θα μείνεις εκτός για πολλούς μήνες.
"Ναι, είναι πολύ άσχημο. Έχουμε στεναχωρηθεί όλοι μας, γιατί είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής και πολύ καλό παιδί. Εύχομαι να αποθεραπευτεί σύντομα και να γυρίσει δυνατός".


Ποιες είναι οι μέχρι τώρα εντυπώσεις σου από την προετοιμασία;
"Όπως κάθε χρόνο, είναι μία δύσκολη περίοδος. Κάθε ποδοσφαιριστής χρειάζεται τον χρόνο του να προετοιμαστεί. Παίζουμε φιλικά, κάνουμε καλή δουλειά, αύριο έχουμε άλλο ένα με δύσκολο αντίπαλο και είναι ευκαιρία να δούμε εάν έχουμε βελτιωθεί και να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών".


Η φετινή σεζόν είναι διαφορετική για σένα, αφού πλέον είσαι ένας από τους αρχηγούς;
"Η αρχηγία έχει σημασία για μένα. Ο προπονητής με πιστεύει και μου έδωσε το περιβραχιόνιο, κάτι που σημαίνει ότι είμαι σημαντικός για την ομάδα και τους οπαδούς. Είμαι χαρούμενος, αλλά θα προσπαθώ στο γήπεδο, όπως έκανα πάντα".


Πλέον διανύεις την τρίτη σου σεζόν στην ομάδα. Τι να περιμένουμε από τον Παναθηναϊκό;
"Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να είμαστε στην κορυφή. να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που είναι σημαντικό για τον σύλλογο".


Πιστεύεις ότι μπορεί ο Παναθηναϊκός να περάσει την Οντένσε;
"Ποτέ δεν ξέρεις. Εμείς θα προσπαθήσουμε, γιατί είναι σημαντικό πρώτον για την ομάδα, δεύτερον για εμάς, γιατί είναι ωραίο συναίσθημα να παίζεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το βιώσαμε πέρυσι και ήταν ξεχωριστή εμπειρία. Δουλεύουμε σκληρά, δουλεύουμε καλά, για να καταφέρουμε να είμαστε εκεί".


Αποχώρησε ο Σισέ και ο Ζιλμπέρτο. Άλλοι συμπαίκτες του ισχυρίστηκαν ότι είναι ευκαιρία να γίνει ο Παναθηναϊκός πιο ομάδα. Εσύ τι πιστεύεις;
"Ήταν δύο πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές για την ομάδα. Ο Τζιμπρίλ σκόραρε πολλά γκολ, θα μας λείψει αυτό, αλλά έχουμε ποδοσφαιριστές στις θέσεις τους. Δεν έχει σημασία που δεν είναι πια εδώ ο Ζιλμπέρτο και ο Σισέ, έχουμε τον Κατσουράνη, τον Πετρόπουλο, πολλούς που μπορούν να κάνουν τη δουλειά. Εδώ είμαστε ομάδα, δεν υπάρχουν μόνο δύο-τρεις, αλλά 25 ποδοσφαιριστές".


Τι να περιμένουμε φέτος από τον Λέτο; Περισσότερες ασίστ; Περισσότερα γκολ;
"Εύχομαι περισσότερα γκολ. Δεν είχα καλή σεζόν πέρυσι και ελπίζω να πετύχω πιο πολλά γκολ και να κάνω πάντα ότι καλύτερο μπορώ".


Πιστεύεις ότι μπορείς να γίνεις ο επόμενος ηγέτης στον αγωνιστικό χώρο;
"Στην ομάδα υπάρχουν 11 που παλεύουν μαζί. Δεν έχει σημασία αν είσαι ηγέτης, αν σκοράρεις περισσότερο. Έχει σημασία να είμαστε ενωμένοι και να παλεύουμε ο ένας για τον άλλο".


Ο Νίνης κινείται πολύ στην πλευρά σου φέτος. Έχετε καλή συνεργασία;
"Στα τελευταία παιχνίδια συνεργαζόμαστε καλά, με τον Νίνη και τον Σπυρόπουλο. Προσπαθούμε να βρούμε το ρυθμό μας και να βελτιώσουμε τους συνδυασμούς μας".


Σε μερικά παιχνίδια σε βλέπουμε να παίζεις δεξιά. Είσαι εντάξει με αυτό ή προτιμάς να κινείσαι μόνο αριστερά;
"Δεν είναι το ίδιο για μένα, πάντα έπαιζα αριστερά. Όμως μερικές φορές είναι καλό να αλλάζεις για λίγο την τακτική, γιατί όλοι ξέρουν πως παίζω αριστερά. Ο προπονητής με βάζει στα χαφ ή δεξιά για να δημιουργεί εκπλήξεις. Εγώ δεν έχω πρόβλημα".


Για άλλο ένα καλοκαίρι ακούγονται και γράφονται διάφορα για σένα και το μέλλον σου... Γνωρίζεις κάτι; Έχεις καμία ενημέρωση;
"Όχι. Κάθε καλοκαίρι τα ίδια. Ακούγονται πολλές ομάδες, όμως η δική μου σκέψη είναι να μείνω εδώ. Θέλω να παίζω για τον Παναθηναϊκό. Έχω άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο και όταν θελήσω να φύγω, θα το πω. Εάν έρθει μία συμφέρουσα πρόταση για την ομάδα, με πολλά χρήματα, θα το συζητήσουμε".


Νιώθεις φέτος μεγαλύτερο βάρος στους ώμους σου; Είσαι ένας από τους λίγους σταρ της ομάδας.
"Σύμφωνα με εσάς, έχω (σ.σ. γέλια). Όχι, όπως είπα πιο πριν, είμαστε ομάδα. Δεν έχει σημασία ο Λέτο, ο Σισέ, ο οποιοσδήποτε".


Είσαι τρία χρόνια εδώ. Ποια είναι η άποψη σου για το σκάνδαλο με τα στημένα, που ταλανίζει το ποδόσφαιρο;
"Δεν έχω ακριβή εικόνα για όσα γίνονται, γιατί δεν διαβάζω εφημερίδες. Ξέρω ότι μου λένε. Εύχομαι όμως κάποιος να κάνει κάτι για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει σημασία για το ποδόσφαιρο και τους φιλάθλους. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις όσα συμβαίνουν. Μακάρι κάποιος να αναλάβει την ευθύνη και να πάρει αποφάσεις".


Έπαιξες στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη, βίωσες από πρώτο χέρι την αδικία, αλλά τότε δε μίλησες. Θέλεις να πεις κάτι τώρα;
"Όχι".


Για την στάση του Τοροσίδη;
"Όχι, τώρα έχει αρχίσει νέα σεζόν. Ότι συνέβη τότε, έχει παρέλθει. Εγώ συγκεντρώνομαι στην ομάδα μου και θέλουμε να κάνουμε την καλύτερη δουλειά τη νέα σεζόν. Δεν σκεφτόμαστε οτιδήποτε άλλο".


Ένα σχόλιο για την Οντένσε;
"Δεν ξέρω πολλά για αυτούς. Είναι δύσκολο όταν δεν ξέρεις πως παίζουν. Θα γνωρίζει ο προπονητής. Θα είναι μία σκληρή μάχη, γιατί και αυτοί θέλουν να προκριθούν. Θα γίνει πόλεμος. Είμαστε προετοιμασμένοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να προσέξουμε πολύ".


Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο; Γιατί είναι ανήσυχος για τη νέα σεζόν.
"Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να υπόσχεσαι πράγματα. Θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει πάντα να είμαστε πρώτοι. Κάνουμε καλή δουλειά και παρότι δεν έχουμε κάποιους παίκτες, θα παλέψουμε για την πρώτη θέση. Θέλουμε τον τίτλο, γιατί είναι σημαντικός για την ομάδα. Οι οπαδοί να μην ανησυχούν, η ομάδα είναι ενωμένη. Αυτό έχει σημασία. Όταν η ομάδα είναι ενωμένη, ο ένας παλεύει για τον άλλο"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags